8448 59 00 Części i akcesoria stosowane z maszynami objętymi pozycją 8447, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8448 59 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.94.51.0 - Części i akcesoria maszyn tkackich i przędzarek
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4005 - Mieszanki kauczukowe (gumowe), niewulkanizowane, w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. mieszanin kauczuku naturalnego, balaty, gutaperki, guayule, chicle i podobnych żywic naturalnych z kauczukiem syntetycznym i faktysą pochodząca z olejów)
-
Kod CN: 8544 20 00 - Kabel koncentryczny i inne współosiowe przewody elektryczne, izolowane
-
Kod CN: 6114 - Odzież specjalna dla grup zawodowych, sportowców i do innych celów, gdzie indziej niesklasyfikowana, dziana
-
Kod CN: 5810 10 - Hafty na podłożu materiału włókienniczego, bez widocznego podłoża, w sztukach, paskach lub motywach
-
Kod CN: 4706 30 00 - Masy z włóknistego materiału celulozowego z bambusa
-
Kod CN: 7202 41 10 - Żelazochrom, zawierający > 4% masy, ale <= 6% masy węgla
-
Kod CN: 1901 90 91 - Przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające tłuszczu z mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% tłuszczu mleka, 5% sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy (z wył. ekstraktu słodowego i przetworów dla niemowląt, do sprzedaży detalicznej, mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych, przetworów spożywczych w postaci proszku z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, kwaszonej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych z towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404)
-
Kod CN: 0910 91 90 - Mieszanki różnych rodzajów przypraw korzennych, rozgniatane lub mielone (z wył. curry)
-
Kod CN: 9620 00 - Statywy jednonożne, dwunożne, trójnożne i podobne artykuły
-
Kod CN: 7110 - Platynowce ( platyna, pallad, rod, iryd, osm, ruten) w stanie surowym lub półproduktu, lub w postaci proszku