0403 90 39 Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN 0403 90 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8408 10 91 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, do statków morskich objętych pozycjami od 8901 do 8906, holowników objętych podpozycją 8904 00 10 i okrętów wojennych objętych podpozycją 8906 10 00, o mocy > 5 000 kW
-
Kod CN: 8415 81 00 - Klimatyzatory, zawierające agregat chłodniczy oraz zawór odwracający cykl chłodzenia/grzania "odwracalne pompy ciepła" (z wył. w rodzaju stosowanych przez ludzi w pojazdach mechanicznych lub samodzielnych typu okiennego lub ściennego, w systemach złożonych z oddzielnych części, typu „split”)
-
Kod CN: 7219 32 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 3 mm, ale < 4,75 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 7201 20 00 - Surówka niestopowa, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach, o zawartości fosforu > 0,5% masy
-
Kod CN: 8906 90 99 - Jednostki pływające, włączając łodzie ratunkowe, o masie >100 kg (inne niż jednostki pełnomorskie, okręty wojenne, łodzie wioślarskie i pozostałe jednostki pływające, objęte pozycją od 8901 do 8905 i konstrukcje pływające do złomowania)
-
Kod CN: 1802 00 00 - Łuski kakao, łupiny, osłonki i pozostałe odpady kakao
-
Kod CN: 5512 19 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, barwione, z przędz o różnych barwach lub zadrukowane
-
Kod CN: 8523 51 - Półprzewodnikowe urządzenia pamięci trwałej do rejestracji danych ze źródła zewnętrznego [karta pamięci fleszowej lub elektroniczne karty błyskowe pamięci] (z wył. produktów objętych działem 37)
-
Kod CN: 1702 60 - Fruktoza, w postaci stałej i syrop fruktozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające w stanie suchym > 50% masy fruktozy (z wył. fruktozy chemicznie czystej i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 0408 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże, suszone, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego