0408 Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże, suszone, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0408 11 - Żółtka jaj suszone, nawet słodzone
Kod CN: 0408 11 20 - Żółtka jaj suszone, nienadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0408 11 80 - Żółtka jaj suszone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0408 19 - Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
Kod CN: 0408 19 20 - Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych)
Kod CN: 0408 19 81 - Żółtka jaj, ciekłe, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0408 19 89 - Żółtka jaj (inne niż ciekłe), zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. suszonych)
Kod CN: 0408 91 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet słodzone (z wył. żółtek jaj)
Kod CN: 0408 91 20 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)
Kod CN: 0408 91 80 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)
Kod CN: 0408 99 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
Kod CN: 0408 99 20 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nie nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
Kod CN: 0408 99 80 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4804 39 51 - Papier i tektura siarczanowe, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze <= 150 g/m², bielone jednorodnie w masie, w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody (z wył. stosowanego do produkcji przędzy papierowej objętych pozycją 5308 i 5607, papieru siarczanowego izolacyjnego, elektrotechnicznego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
Kod CN: 4911 10 - Reklamy handlowe, katalogi handlowe i podobne
Kod CN: 3808 91 90 - Środki owadobójcze (insektycydy), pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. na bazie perytroidów, chlorowanych węglowodorów, karbaminianów, związków fosforoorganicznych i towarów objętych podpozycjami od 3808 52 00 do 3808 69 00)
Kod CN: 0303 29 00 - Okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), zamrożone
Kod CN: 9001 50 41 - Soczewki okularowe z materiałów innych niż szkło, wykończone obustronnie, przeznaczone do korekcji wzroku, jednoogniskowe
Kod CN: 2909 20 00 - Etery cykloalkanowe, cykloalkenowe i cykloterpenowe i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
Kod CN: 8480 60 00 - Formy do materiałów mineralnych (z wył. z grafitu lub innego węgla i form ceramicznych lub ze szkła)
Kod CN: 5005 00 - Nitka wyczeskowa z odpadów jedwabiu (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 8419 81 - Maszyny, instalacje i urządzenia, do sporządzania gorących napojów lub do gotowania, lub podgrzewania potraw (z wył. urządzeń domowych)