0408 Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże, suszone, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0408 11 - Żółtka jaj suszone, nawet słodzone
Kod CN: 0408 11 20 - Żółtka jaj suszone, nienadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0408 11 80 - Żółtka jaj suszone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0408 19 - Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
Kod CN: 0408 19 20 - Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych)
Kod CN: 0408 19 81 - Żółtka jaj, ciekłe, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0408 19 89 - Żółtka jaj (inne niż ciekłe), zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. suszonych)
Kod CN: 0408 91 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet słodzone (z wył. żółtek jaj)
Kod CN: 0408 91 20 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)
Kod CN: 0408 91 80 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)
Kod CN: 0408 99 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
Kod CN: 0408 99 20 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nie nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
Kod CN: 0408 99 80 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9403 60 30 - Meble drewniane, w rodzaju stosowanych w sklepach (z wył. mebli do siedzenia)
Kod CN: 2004 90 50 - Groch [Pisum sativum] i niedojrzała fasola z gatunku Phaseolus spp., w strąkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożony
Kod CN: 4202 19 90 - Kufry, walizy, saszetki, teczki, aktówki, tornistry i podobne pojemniki (z wył. z zewnętrzną powierzchnią ze skóry wyprawionej, skóry wtórnej lub ze skóry lakierowanej, z tworzyw sztucznych, z materiałów włókienniczych lub z aluminium)
Kod CN: 3824 30 00 - Niespiekane węgliki metali zmieszane razem lub ze spoiwem metalicznym
Kod CN: 8716 31 00 - Przyczepy-cysterny i naczepy-cysterny, nieprzeznaczone do jazdy po szynach
Kod CN: 0505 - Skóry i pozostałe części ptaków z ich piórami lub puchem, pióra i części piór (nawet z przystrzyżonymi końcami) oraz puch, nie bardziej obrobione niż oczyszczone, zdezynfekowane lub zakonserwowane; proszek i odpadki piór lub części piór
Kod CN: 8481 80 19 - Krany, kurki i zawory do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien łazienkowych i podobnych urządzeń (z wył. zaworów mieszających)
Kod CN: 8412 29 81 - Silniki hydrauliczne (z wył. liniowych "cylindrów" i układów hydraulicznych)
Kod CN: 1507 10 90 - Olej sojowy surowy, nawet odgumowany (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)