0408 Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże, suszone, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0408 11 - Żółtka jaj suszone, nawet słodzone
Kod CN: 0408 11 20 - Żółtka jaj suszone, nienadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0408 11 80 - Żółtka jaj suszone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0408 19 - Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
Kod CN: 0408 19 20 - Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych)
Kod CN: 0408 19 81 - Żółtka jaj, ciekłe, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0408 19 89 - Żółtka jaj (inne niż ciekłe), zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. suszonych)
Kod CN: 0408 91 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet słodzone (z wył. żółtek jaj)
Kod CN: 0408 91 20 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)
Kod CN: 0408 91 80 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)
Kod CN: 0408 99 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
Kod CN: 0408 99 20 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nie nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
Kod CN: 0408 99 80 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3825 50 00 - Odpady płynów potrawiennych metali, płynów hydraulicznych, płynów hamulcowych i płynów zapobiegających zamarzaniu
Kod CN: 1905 20 10 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające < 30% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
Kod CN: 2710 19 46 - Oleje napędowe z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, o zawartości siarki > 0,001%, ale <= 0,002% masy (z wył. zawierających biodiesel, i do przeprowadzania przemian chemicznych)
Kod CN: 2009 11 91 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, i o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 7228 40 10 - Sztaby i pręty, ze stali narzędziowej, tylko kute (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
Kod CN: 2844 10 90 - Związki naturalnego uranu; stopy, dyspersje, włącznie z cermetalami, produkty ceramiczne oraz mieszaniny zawierające naturalny uran lub naturalne związki uranu [Euratom] (z wył. żelazo-uranu)
Kod CN: 8466 93 50 - Części i akcesoria do maszyn do cięcia strumieniem wody, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 1522 00 39 - Pozostałości powstałe przy obróbce substancji tłuszczowych zawierających olej o właściwościach oliwy (z wył. sopstoków)
Kod CN: 7419 91 00 - Artykuły z miedzi, odlewane, formowane, wytłaczane lub kute, ale więcej nieobrobione, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 1806 10 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego