0403 90 51 Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 3% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN 0403 90 51 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7108 13 - Złoto, włącznie ze złotem platynowanym, w stanie półproduktu, niemonetarne
-
Kod CN: 5516 - Tkaniny z włókien odcinkowych sztucznych
-
Kod CN: 0305 44 10 - Węgorze (Anguilla spp.), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 8460 40 - Osełkownice lub docierarki, do obróbki metali lub cermetali (z wył. obrabiarek do nacinania, szlifowania lub obróbki wykańczającej uzębień)
-
Kod CN: 0406 90 76 - Danbo, Fontal, Fontina, Fynbo, Havarti, Maribo i Samsø, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 8408 10 89 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, do napędu jednostek pływających, o mocy > 1 000 kW, ale <= 5 000 kW (inne niż do statków morskich objętych pozycjami od 8901 do 8906, holowników objętych podpozycją 8904 00 10 i okrętów wojennych objętych podpozycją 8906 10 00)
-
Kod CN: 7315 82 00 - Łańcuch o ogniwach spawanych, z żeliwa lub stali (z wył. łańcucha przegubowego, przeciwpoślizgowego i łańcucha ogniwowego rozpórkowego)
-
Kod CN: 2710 12 45 - Benzyna silnikowa, z zawartością ołowiu <= 0,013 g/l, o liczbie oktanowej [RON] >= 95, ale < 98 (z wył. zawierających biodiesel)
-
Kod CN: 2008 97 36 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 2005 - Pozostałe warzywa przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli)