7315 82 00 Łańcuch o ogniwach spawanych, z żeliwa lub stali (z wył. łańcucha przegubowego, przeciwpoślizgowego i łańcucha ogniwowego rozpórkowego)
Kod CN 7315 82 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.93.17.0 - Łańcuchy (z wyłączeniem łańcuchów przegubowych) i ich części
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2308 00 19 - Wytłoki winogron, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt, nawet w postaci granulek (z wył. o całkowitej masowej mocy alkoholu <= 4,3% mas. i zawartości suchej substancji >= 40% masy)
-
Kod CN: 0201 30 00 - Mięso z bydła bez kości, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8548 90 - Elektryczne części maszyn lub urządzeń, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 85
-
Kod CN: 4820 10 10 - Rejestry, księgi rachunkowe, księgi zamówień i kwitariusze, z papieru lub tektury
-
Kod CN: 2204 21 68 - Wina produkowane w Veneto, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 8461 40 71 - Obrabiarki do obróbki wykańczającej uzębień, z możliwością ustawiania położenia wzdłuż dowolnej osi z dokładnością do 0,01 mm lub wyższą, sterowane numerycznie, do obróbki metali lub cermetali
-
Kod CN: 8516 29 99 - Elektryczne aparaty do ogrzewania pomieszczeń i gleby, bez wbudowanego wentylatora (z wył. grzejników wypełnionych cieczą, konwekcyjnych i akumulacyjnych)
-
Kod CN: 6903 90 10 - Retorty, tygle, mufle, dysze, korki, podpory, tygle probiercze do kupelacji, przewody, rury, osłony i pręty i pozostałe wyroby ceramiczne, ogniotrwałe, zawierające > 25%, ale < 50% masy grafitu lub innych postaci węgla, lub mieszaniny tych produktów (z wył. cegieł, płyt, bloków i podobnych ogniotrwałych wyrobów ceramicznych konstrukcyjnych)
-
Kod CN: 2009 41 99 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 8210 00 00 - Ręcznie obsługiwane urządzenia mechaniczne, o masie <= 10 kg, stosowane do przygotowania, obróbki lub podawania potraw lub napojów