0403 90 59 Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN 0403 90 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8474 32 00 - Maszyny do mieszania substancji mineralnych z bitumami
-
Kod CN: 6402 19 00 - Obuwie sportowe, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, butów narciarskich, butów do biegów narciarskich, butów snowboardowych oraz butów do łyżew z przymocowanymi łyżwami lub rolkami)
-
Kod CN: 2008 19 99 - Orzechy i pozostałe nasiona, włączając mieszanki, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzeszków ziemnych, orzechów prażonych, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia i mieszanin zawierających >= 50% masy orzechów tropikalnych)
-
Kod CN: 2701 - Węgiel; brykiety, brykietki i podobne paliwa stałe wytwarzane z węgla
-
Kod CN: 7318 19 00 - Wyroby gwintowane, z żeliwa lub ze stali, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 4107 12 19 - Dwoina licowa ze skóry wyprawionej, włączając skórę pergaminowaną, bydlęca (włączając bawolą), cała, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłoszona (z wył. ze skóry cielęcej chromowej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 8708 91 - Chłodnice oraz ich części, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7208 90 80 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na gorąco, ale nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, nieperforowane
-
Kod CN: 2009 31 11 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 2204 22 81 - Wina białe ze szczepu, bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące i pół-musujące)