0406 10 50 Ser (niedojrzewający lub niekonserwowany) świeży, włącznie z serem serwatkowym i twaróg, o zawartości tłuszczu <= 40% masy (z wył. Mozzarella)
Kod CN 0406 10 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1501 90 00 - Tłuszcz z drobiu, wytapiane lub inaczej wyekstrahowane
-
Kod CN: 1108 14 00 - Skrobia z manioku (cassava)
-
Kod CN: 2008 97 16 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami kokosowymi, nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas.
-
Kod CN: 7307 23 10 - Kolanka i łuki, rur lub przewodów rurowych, spawane doczołowo, ze stali nierdzewnej (z wył. odlewanych)
-
Kod CN: 5106 10 90 - Przędza z wełny zgrzebnej, zawierająca >= 85% masy wełny (z wył. niebielonej i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2616 90 00 - Rudy i koncentraty metali szlachetnych (z wył. rud i koncentratów srebra)
-
Kod CN: 2204 22 94 - Wina nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l,z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 7222 40 90 - Kątowniki i kształtowniki, ze stali nierdzewnej, gięte na zimno lub wykończone na zimno i obrobione więcej lub nieobrobione więcej niż kute, lub kute, lub gięte na gorąco w inny sposób i obrobione więcej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3904 69 10 - Poli(fluorek winylu), w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych
-
Kod CN: 6301 40 - Koce i pledy, z włókien syntetycznych (z wył. elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)