0406 90 18 Fromage fribourgeois, Vacherin Mont d''Or and Tête de Moine (z wył. tartych lub proszkowanych i do przetworzenia)
Kod CN 0406 90 18 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8467 29 - Narzędzia ręczne elektromechaniczne, zawierające silnik elektryczny (z wył. pił i wiertarek)
-
Kod CN: 8417 80 50 - Piece i paleniska do wypalania cementu, szkła lub produktów chemicznych
-
Kod CN: 2008 40 90 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani niezawierające alkoholu
-
Kod CN: 8453 10 00 - Maszyny i urządzenia do przygotowywania, garbowania lub obróbki skór, skórek lub skóry wyprawionej (z wył. suszarek, maszyn do rozpylania farb itp., do usuwania szczeciny ze świń, maszyn do szycia i pras uniwersalnych)
-
Kod CN: 8521 10 20 - Aparaty do zapisu lub odtwarzania obrazu i dźwięku, nawet z wbudowanym urządzeniem do odbioru sygnałów wizyjnych i dźwiękowych "tunerem wideo", stosujące taśmy magnetyczne, o szerokości taśmy <= 1,3 cm i pozwalające na odtwarzanie lub zapis przy prędkości taśmy <= 50 mm/s (z wył. rejestrujących kamer wideo)
-
Kod CN: 6302 93 - Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z włókien chemicznych (z wył. ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
-
Kod CN: 9032 89 00 - Przyrządy i aparatura do automatycznej regulacji lub kontroli (z wył. hydraulicznych lub pneumatycznych, manostatów, kranów, kurków, zaworów, objętych pozycją 8481)
-
Kod CN: 1210 20 10 - Szyszki chmielowe, mielone, sproszkowane lub w formie granulek, z podwyższoną zawartością lupuliny; lupulina
-
Kod CN: 7228 30 70 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o prostokątnym "innym niż kwadratowy" przekroju poprzecznym, walcowane na gorąco z czterech stron (inne niż ze stali szybkotnącej, ze stali krzemowo-manganowej, stali narzędziowej i z wył. wyrobów objętych podpozycją 7228 30 41 i 7228 30 49, półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 1205 10 90 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g (z wył. do siewu)