0406 90 82 Camembert, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
Kod CN 0406 90 82 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9405 20 - Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe
-
Kod CN: 3823 19 - Przemysłowe monokarboksylowe kwasy tłuszczowe; kwaśne oleje z rafinacji (z wył. kwasu stearynowego, kwasu oleinowego i kwasów tłuszczowych oleju talowego)
-
Kod CN: 8445 - Maszyny do przygotowywania włókien tekstylnych; przędzarki, łączniarki lub skręcarki oraz pozostałe maszyny do wytwarzania przędzy włókienniczej (z wył. objętych pozycją 8444); motarki lub przewijarki, (włączając przewijarki wątkowe) włókiennicze oraz maszyny do przygotowania przędzy włókienniczej do stosowania na maszynach objętych pozycją 8446 lub 8447
-
Kod CN: 0304 96 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0306 17 - Krewetki, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. krewetek wód ziemnych), zamrożone
-
Kod CN: 6506 99 10 - Kapelusze i pozostałe nakrycia głowy, z filcu z sierści lub z filcu z wełny i sierści, wykonane z korpusów, stożków lub płatów objętych pozycją 6501 00, nawet z podszyciem lub przybraniem (z wył. Dzianych, wykonanych ze zszycia pasków lub plecionek z filcu oraz nakryć głowy o charakterze zabawek i karnawałowych)
-
Kod CN: DZIAŁ 45 - KOREK I ARTYKUŁY Z KORKA
-
Kod CN: 7222 20 81 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, zawierające >= 2,5% masy niklu (z wył. wyrobów o przekroju poprzecznym w kształcie koła)
-
Kod CN: 0904 22 00 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, suszone, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 2620 99 40 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie cynę