0407 Jaja ptasie w skorupkach, świeże, zakonserwowane lub gotowane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0407 11 00 - Zapłodnione jaja do inkubacji, ptactwa z gatunku Gallus domesticus
Kod CN: 0407 19 - Zapłodnione jaja do inkubacji (z wył. ptactwa z gatunku Gallus domesticus)
Kod CN: 0407 19 11 - Zapłodnione jaja do inkubacji, indycze lub gęsie
Kod CN: 0407 19 19 - Zapłodnione jaja do inkubacji (z wył. indyczych lub gęsich)
Kod CN: 0407 19 90 - Zapłodnione jaja ptasie do inkubacji (z wył. drobiu)
Kod CN: 0407 21 00 - Jaja ptactwa z gatunku Gallus domesticus, w skorupkach, świeże (z wył. zapłodnionych jaj do inkubacji )
Kod CN: 0407 29 - Jaja ptasie, w skorupkach, świeże (z wył. z gatunku Gallus domesticus i zapłodnionych jaj do inkubacji )
Kod CN: 0407 29 10 - Jaja drobiu, w skorupkach, świeże (z wył. z gatunku Gallus domesticus i zapłodnionych jaj do inkubacji )
Kod CN: 0407 29 90 - Jaja ptasie, w skorupkach, świeże (z wył. z drobiu i zapłodnionych jaj do inkubacji)
Kod CN: 0407 90 - Jaja ptasie, w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane
Kod CN: 0407 90 10 - Jaja drobiu, w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane
Kod CN: 0407 90 90 - Jaja ptasie, w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane (z wył. drobiu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3204 17 00 - Pigmenty organiczne syntetyczne; preparaty na bazie organicznych syntetycznych pigmentów, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
Kod CN: 6204 29 - Komplety, z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, z dzianin, kombinezonów narciarskich i strojów kąpielowych)
Kod CN: 4601 93 05 - Plecionki i podobne wyroby z rattanu, obrabiane wzdłużnie, nawet złożone w pasma (z wył. sznurów, powrozów i kabli, części obuwia lub nakryć głowy)
Kod CN: 2009 11 99 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto i o zawartości dodatku cukru > 30% masy)
Kod CN: 0302 81 - Koleń i pozostałe rekiny, świeże lub schłodzone
Kod CN: 8447 20 20 - Dziewiarki do dzianin kolumienkowych, także typu Raschel; łączarki
Kod CN: 0304 32 00 - Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN: 2302 40 90 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki zbóż, nawet granulowane (z wył. tych z kukurydzy, ryżu, pszenicy i tych, w których zawartość skrobi <= 28 % masy i w których część przechodząca przez sito, o wymiarze oczek 0,2 mm, <=10% masy lub jeśli > 10% przechodzi przez takie sito, zawiera po spopieleniu w przeliczeniu na suchy produkt >= 1,5% masy popiołu)
Kod CN: 8433 19 70 - Kosiarki do pielęgnacji trawników, parków lub terenów sportowych, o napędzie nie-elektrycznym, z urządzeniem tnącym obracającym się w płaszczyźnie pionowej lub z przyrządami tnącym, niesamobieżne