0408 11 80 Żółtka jaj suszone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN 0408 11 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.12.0 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2106 90 98 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, zawierające >=1,5% masy tłuszczu mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub >= 5% masy skrobi
-
Kod CN: 8714 95 00 - Siodełka, do rowerów (z wył. do motocykli)
-
Kod CN: 5810 99 10 - Hafty z materiałów innych niż bawełna lub włókna chemiczne, na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości > 17,50 €/kg (masy netto) (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
-
Kod CN: 8411 22 - Silniki turbośmigłowe o mocy >1100 kW
-
Kod CN: 6112 41 90 - Stroje kąpielowe z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. zawierających >= 5% masy nitki gumowej)
-
Kod CN: 0402 91 - Mleko i śmietana, zagęszczone ale niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 7218 99 - Półprodukty ze stali nierdzewnej (z wył. o przekroju poprzecznym prostokątnym "innym niż kwadratowy")
-
Kod CN: 8713 - Wózki dla osób niepełnosprawnych, nawet z silnikiem lub napędzane mechanicznie w inny sposób (z wył. pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia i rowerów)
-
Kod CN: 3702 96 90 - Film fotograficzny, w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, z perforacją, do fotografii monochromatycznej, o szerokości <= 35 mm, i o długości <= 30 m (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów, do promieni rentgenowskich, filmu w rolkach do natychmiastowych odbitek, mikrofilmu i film do grafiki artystycznej)
-
Kod CN: 1515 90 60 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych; olejów i tłuszczów surowych, oleju sojowego, orzeszków ziemnych, oliwy, oleju palmowego, słonecznikowego, z krokosza balwierskiego, z nasion bawełny, kokosowego, z ziaren palmowych, oleju babassa, rzepakowego, rzepikowego, gorczycowego, lnianego, kukurydzianego, rycynowego, tungowego, sezamowego, jojoba, oleju oiticica, wosku mirtowego, wosk japońskiego i oleju z nasion tytoniu)