0408 19 89 Żółtka jaj (inne niż ciekłe), zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. suszonych)
Kod CN 0408 19 89 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.12.0 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6202 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kostiumów, kompletów, żakietów, blezerów i spodni)
-
Kod CN: 8901 30 90 - Chłodniowce (z wył. tankowców i pełnomorskich)
-
Kod CN: 0802 80 00 - Orzechy areka, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane
-
Kod CN: 2709 00 - Oleje ropy naftowej i oleje otrzymywane z minerałów bitumicznych, surowe
-
Kod CN: 9031 41 00 - Przyrządy i urządzenia optyczne, do kontroli płytek i urządzeń półprzewodnikowych lub do kontroli masek fotograficznych, lub celowników stosowanych do produkcji urządzeń półprzewodnikowych
-
Kod CN: 2811 29 05 - Ditlenek siarki
-
Kod CN: 0304 44 - Filety z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3301 29 41 - Olejki eteryczne, nieodterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. z owoców cytrusowych, mięty, goździka, niaouli i ylang-ylang)
-
Kod CN: 1102 20 10 - Mąka kukurydziana o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
-
Kod CN: 1604 19 94 - Morszczuk i widłak "Merluccius spp., Urophycis spp.", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)