0601 10 Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne korony i kłącza, w stanie uśpienia roślin (z wył. wykorzystywanych do spożycia przez ludzi i roślinami i korzeni cykorii)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9620 00 10 - Statywy jednonożne, dwunożne, trójnożne i podobne artykuły w rodzaju stosowanych do cyfrowych aparatów fotograficznych lub kamer wideo, kamer i projektorów kinematograficznych; w rodzaju stosowanych do innej aparatury objętej działem 90
-
Kod CN: 7226 99 70 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej (z wył. powleczonych lub pokrytych cynkiem i wyrobów ze stali szybkotnącej lub ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
-
Kod CN: 0705 11 00 - Sałata głowiasta, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 6702 - Kwiaty sztuczne, liście i owoce oraz ich części i artykuły wykonane ze sztucznych kwiatów, liści lub owoców, przez wiązanie, klejenie, wkładanie jednej w drugą lub w inny podobny sposób
-
Kod CN: 7202 70 00 - Żelazomolibden
-
Kod CN: 3002 15 00 - Produkty immunologiczne, pakowane w odmierzone dawki lub do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 8421 29 80 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania cieczy (z wył. do wody i innych napojów, filtrów do oleju lub paliwa do silników spalinowych, sztucznych nerek, i wykonanej z fluoropolimerów z filtrem lub membraną czyszczącą o grubości <= 140 μm)
-
Kod CN: 4103 - Pozostałe skóry i skórki, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane, nawet odwłosione lub dwojone (z wył. bydlęcych lub ze zwierząt jednokopytnych, z owiec lub jagniąt, wyrobów z wełną oraz kozich lub koźlęcych - jemeńskich, mongolskich lub tybetańskich, oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 4408 90 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane, łączone na długość lub łączone stykowo, o grubości <= 6 mm (z wył. drewna tropikalnego i iglastego)
-
Kod CN: 0406 30 10 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, do produkcji którego nie użyto innych serów, jak Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać jako dodatek ziołowy ser Glarus (znany jako Schabziger), pakowany do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy