0406 30 10 Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, do produkcji którego nie użyto innych serów, jak Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać jako dodatek ziołowy ser Glarus (znany jako Schabziger), pakowany do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy
Kod CN 0406 30 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5206 32 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien nieczesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 232,56 decyteksa, ale < 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym > 14, ale <= 43, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 4104 49 19 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. wyprawionych w inny sposób i z pełnymi licami, niedwojonych i z dwoiną licową, wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 49 11)
-
Kod CN: 8607 21 - Hamulce pneumatyczne i ich części, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1207 99 96 - Ziarna i owoce oleiste, nawet łamane (z wył. nasion i jadalnych orzechów, oliwek, nasion soi, orzeszków ziemnych, kopry, nasion lnu, nasion rzepaku lub rzepiku, nasion słonecznika, orzechów palmowych i jąder, bawełny, nasion rącznika, sezamu, gorczycy, krokosza, melona, maku i konopi)
-
Kod CN: 9305 10 00 - Części i akcesoria rewolwerów lub pistoletów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8423 20 10 - Wagi do ciągłego ważenia towarów na przenośnikach wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas
-
Kod CN: 2903 39 15 - Dibromometan
-
Kod CN: 2106 90 92 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
-
Kod CN: 3823 19 30 - Destylat kwasów tłuszczowych
-
Kod CN: 2009 12 00 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu i soku zamrożonego)