0601 20 30 Cebulki orchidei, hiacyntów, narcyzów i tulipanów, w stanie wegetacji lub kwitnienia
Kod CN 0601 20 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.30.10.0 - Materiał nasadzeniowy: rośliny żywe, cebulki, bulwy i korzenie, sadzonki i szczepy; grzybnia
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7013 33 19 - Szklanki, ze szkła ołowiowego, nabieranego ręcznie (z wył. ciętego lub inaczej dekorowanego i z nóżką)
-
Kod CN: 2604 00 00 - Rudy i koncentraty niklu
-
Kod CN: 5516 23 90 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, z przędz o różnych barwach (z wył. tkanin żakardowych o szerokości >= 140 cm "tkanin materacowych i wsypowych")
-
Kod CN: 8704 31 91 - Pojazdy silnikowe do transportu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o masie całkowitej pojazdu <= 5 ton, o pojemności skokowej <= 2 800 cm³, nowe (z wył. pojazdów samowyładowczych zaprojektowanych do stosowania poza drogami publicznymi, objętych podpozycją 8704 10 i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia objętych pozycją 8705 i pojazdów silnikowych specjalnie zaprojektowanych do przewozu substancji promieniotwórczych o wysokiej aktywności)
-
Kod CN: 6403 99 96 - Obuwie męskie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej (nie zakrywającej kostki), o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia objętego grupowaniami od 6403 12 00 do 6403 40 00 i 6403 99 11, 6403.99 36, 6403 99 50)
-
Kod CN: 0303 69 10 - Ryby z gatunku Boreogadus saida, zamrożone
-
Kod CN: 8523 29 - Nośniki magnetyczne do rejestrowania dźwięku lub innych zjawisk (z wył. kart zawierających pasek magnetyczny i produktów objętych działem 37)
-
Kod CN: 3823 70 00 - Przemysłowe alkohole tłuszczowe
-
Kod CN: 8701 20 - Ciągniki drogowe do naczep
-
Kod CN: 2009 31 91 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku cytrynowego, pomarańczowego i grejpfrutowego)