0706 10 00 Marchew lub rzepa, świeże lub schłodzone
Kod CN 0706 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.13.41.0 - Marchew i rzepa
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2920 11 00 - Paration (ISO) i paration-metyl (ISO) (metyloparation)
-
Kod CN: 0304 83 30 - Filety ze stornii (Platichthys flesus), zamrożone
-
Kod CN: 1212 92 00 - Chleb świętojański, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
-
Kod CN: 8536 30 - Urządzenia zabezpieczające obwody elektryczne, do napięć <= 1 000 V (z wył. bezpieczników i wyłączników automatycznych)
-
Kod CN: 7615 10 - Stołowe, kuchenne lub pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i ich części, i zmywaki i tampony do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i temu podobne, z aluminium (z wył. Puszek, skrzynek i podobnych pojemników objętych pozycją 7612, artykułów o naturze narzędzia, łyżek, chochli, widelców i pozostałych artykułów objętych pozycją od 8211 do 8215, artykułów ozdobnych, wyposażenia i artykułów sanitarnych)
-
Kod CN: 2933 33 00 - Alfentanyl (INN), anilerydyna (INN), bezytramid (INN), bromazepam (INN), difenoksyna (INN), difenoksylat (INN), dipipanon (INN), fentanyl (INN), ketobemidon (INN), metylfenidat (INN), pentazocyna (INN), petydyna (INN), półprodukt A petydyny (INN), fencyclidyna (INN) (PCP), fenoperydyna (INN), pipradrol (INN), pirytramid (INN), propiram (INN) i trimeperydyna (INN); ich sole
-
Kod CN: 1104 30 - Zarodki zbóż, całe, miażdżone, płatkowane lub mielone
-
Kod CN: 2001 90 70 - Papryka słodka, przetworzona lub zakonserwowana octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0304 56 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 0203 29 - Mięso ze świń, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)