0706 90 Buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi i rzepy), świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7202 29 - Żelazokrzem, zawierający <= 55% masy krzemu
-
Kod CN: 2837 11 00 - Cyjanki i tlenocyjanki sodu
-
Kod CN: 5407 92 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej głównie, ale < 85% masy włókien ciągłych syntetycznych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z bawełną, barwione
-
Kod CN: 1302 20 - Substancje pektynowe, pektyniany i pektany
-
Kod CN: 0303 31 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", halibut biały "Hippoglossus hippoglossus" i halibut pacyficzny "Hippoglossus stenolepis", zamrożony
-
Kod CN: DZIAŁ 74 - MIEDŹ I ARTYKUŁY Z MIEDZI
-
Kod CN: 7325 99 - Odlewane artykuły z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. wyrobów z żeliwa nieciągliwego i kul mielących i podobnych artykułów dla młynów)
-
Kod CN: 4906 00 00 - Plany i rysunki architektoniczne, techniczne, przemysłowe, handlowe, topograficzne lub do podobnych zastosowań, będące oryginałami narysowanymi ręcznie; teksty rękopiśmienne; reprodukcje fotograficzne na papierze światłoczułym i kopie wykonane przez kalkę
-
Kod CN: 0307 42 40 - Kalmar europejski "Todarodes sagittatus", żywy, świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 2924 21 00 - Ureiny i ich pochodne; ich sole