7325 99 Odlewane artykuły z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. wyrobów z żeliwa nieciągliwego i kul mielących i podobnych artykułów dla młynów)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 7325 99 10 - Artykuły z żeliwa, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. kul mielących i podobnych artykułów dla młynów)
Kod CN: 7325 99 90 - Artykuły odlewane z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. wyrobów z żeliwa nieciągliwego i ciągliwego, i kul mielących i podobnych artykułów dla młynów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4113 30 00 - Skóra wyprawiona przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, włączając skórę pergaminowaną, z gadów, nawet dwojona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
Kod CN: 5513 39 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej <= 170 g/m², z przędz o różnych barwach (z wył. tkanin o splocie płóciennym z włókien odcinkowych poliestrowych)
Kod CN: 9506 29 00 - Narty wodne, deski surfingowe oraz inny sprzęt do sportów wodnych (z wył. desek windsurfingowych)
Kod CN: 1006 30 25 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3, półbielony, parzony
Kod CN: 9405 20 99 - Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe w rodzaju stosowanych do lamp wyładowczych (z wył. z tworzyw sztucznych, z materiałów ceramicznych lub ze szkła)
Kod CN: 8545 20 00 - Szczotki węglowe, w rodzaju stosowanych w elektrotechnice
Kod CN: 8424 89 - Urządzenia mechaniczne, obsługiwane ręcznie lub inaczej, do rozrzucania, rozpraszania lub rozpylania cieczy lub proszków, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 3903 - Polimery styrenu, w formach podstawowych
Kod CN: 2204 21 37 - Wina białe produkowane w Valencia, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN: 1806 10 30 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 65% ale < 80% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza