0706 90 10 Selery (korzeniowe lub niemieckie), świeże lub schłodzone
Kod CN 0706 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.13.49.0 - Pozostałe, świeże lub schłodzone warzywa korzeniowe, cebulowe i bulwiaste, z wyłączeniem warzyw o dużej zawartości skrobi i inuliny
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3911 90 19 - Produkty polimeryzacji kondensacyjnej lub z przegrupowaniem, nawet modyfikowane chemicznie, gdzie indziej niesklasyfikowane, w formach podstawowych (z wył. poli(oksy-1,4-fenylenosulfonylo-1,4-fenylenooksy-1,4-fenylenoizopropylideno-1,4-fenylenu), w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych, i poli(tio-1,4-fenylenu))
-
Kod CN: 4107 12 99 - Dwoina licowa ze skóry wyprawionej, włączając skórę pergaminowaną, ze zwierząt jednokopytnych, cała, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 6204 62 11 - Spodnie i bryczesy, robocze, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych lub spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 8482 91 10 - Wałeczki stożkowe do łożysk
-
Kod CN: 7408 19 - Drut z miedzi rafinowanej, którego maksymalny wymiar przekroju poprzecznego <= 6 mm
-
Kod CN: 8401 30 00 - Sekcje paliwowe (kasety), nienapromieniowane, w kasecie z wyposażeniem pozwalającym na manipulowanie, do reaktorów jądrowych (Euratom)
-
Kod CN: 6203 41 30 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 2001 90 97 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów, ostrego sosu z mango, owoców z rodzaju Capsicum innych niż słodka papryka i pieprz angielski, kukurydzy cukrowej, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin, zawierających >= 5 % masy skrobi; grzybów, rdzeni palm, oliwek, słodkiej papryki, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, orzechów areca (lub betel), cola i makadamia)
-
Kod CN: 2309 10 15 - Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, zawierająca glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, ale niezawierająca skrobi lub zawierająca <= 10% masy skrobi i >= 50%, ale < 75% masy produktów mlecznych
-
Kod CN: 1504 30 - Tłuszcze, oleje i ich frakcje, ze ssaków morskich, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)