0710 Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0710 10 00 - Ziemniaki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 21 00 - Groch "Pisum sativum", nawet łuskany, niepoddany obróbce cieplnej lub ugotowany na parze lub w wodzie, zamrożony
Kod CN: 0710 22 00 - Fasola [Vigna spp., Phaseolus spp.], nawet łuskana, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona
Kod CN: 0710 29 00 - Warzywa strączkowe, nawet łuskane, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. grochu i fasoli)
Kod CN: 0710 30 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 40 00 - Kukurydza cukrowa, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona
Kod CN: 0710 80 - Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. ziemniaków, warzyw strączkowych, szpinaku, szpinaku nowozelandzkiego, szpinaku ogrodowego i kukurydzy cukrowej)
Kod CN: 0710 80 10 - Oliwki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 80 51 - Słodka papryka, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona
Kod CN: 0710 80 59 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. słodkiej papryki)
Kod CN: 0710 80 61 - Grzyby z rodzaju Agaricus, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 80 69 - Grzyby niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. grzybów z rodzaju Agaricus)
Kod CN: 0710 80 70 - Pomidory, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 80 80 - Karczochy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 80 85 - Szparagi, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 80 95 - Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. ziemniaków, warzyw strączkowych, szpinaku, szpinaku nowozelandzkiego, szpinaku ogrodowego i kukurydzy cukrowej, oliwek, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, grzybów, pomidorów, karczochów i szparagów)
Kod CN: 0710 90 00 - Mieszanki warzyw, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4012 90 20 - Opony pełne lub z poduszką powietrzną, gumowe
Kod CN: 2918 11 00 - Kwas mlekowy, jego sole i estry (z wył. nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
Kod CN: 4302 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami, ogonami, łapami i pozostałymi częściami lub kawałkami, niepołączone lub połączone, bez dodatków z innych materiałów (z wył. odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)
Kod CN: DZIAŁ 85 - MASZYNY I URZĄDZENIA ELEKTRYCZNE ORAZ ICH CZĘŚCI; REJESTRATORY I ODTWARZACZE DŹWIĘKU, REJESTRATORY I ODTWARZACZE OBRAZU I DŹWIĘKU ORAZ CZĘŚCI I AKCESORIA DO TYCH ARTYKUŁÓW
Kod CN: 8519 20 91 - Aparatura do rejestrowania lub odtwarzania dźwięku, uruchamiana monetami, banknotami, kartami bankowymi, żetonami lub innymi środkami płatniczymi, z laserowym systemem odczytu (z wył. gramofonów uruchamianych monetą lub żetonem monety lub żetonu)
Kod CN: 8536 30 90 - Urządzenia zabezpieczające obwody elektryczne, do napięć <= 1 000 V, do prądu > 125 A (z wył. bezpieczników i wyłączników automatycznych)
Kod CN: 7214 91 10 - Sztaby i pręty z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane na gorąco, zawierające < 0,25% masy węgla, o przekroju poprzecznym prostokątnym "innym niż kwadratowy" (z wył. posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania lub tych, które po walcowaniu zostały skręcone i ze stali automatowej)
Kod CN: 3204 13 00 - Środki barwiące organiczne syntetyczne zasadowe, preparaty na bazie organicznych syntetycznych zasadowych środkach barwiących, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)