0710 Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0710 10 00 - Ziemniaki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 21 00 - Groch "Pisum sativum", nawet łuskany, niepoddany obróbce cieplnej lub ugotowany na parze lub w wodzie, zamrożony
Kod CN: 0710 22 00 - Fasola [Vigna spp., Phaseolus spp.], nawet łuskana, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona
Kod CN: 0710 29 00 - Warzywa strączkowe, nawet łuskane, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. grochu i fasoli)
Kod CN: 0710 30 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 40 00 - Kukurydza cukrowa, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona
Kod CN: 0710 80 - Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. ziemniaków, warzyw strączkowych, szpinaku, szpinaku nowozelandzkiego, szpinaku ogrodowego i kukurydzy cukrowej)
Kod CN: 0710 80 10 - Oliwki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 80 51 - Słodka papryka, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona
Kod CN: 0710 80 59 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. słodkiej papryki)
Kod CN: 0710 80 61 - Grzyby z rodzaju Agaricus, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 80 69 - Grzyby niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. grzybów z rodzaju Agaricus)
Kod CN: 0710 80 70 - Pomidory, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 80 80 - Karczochy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 80 85 - Szparagi, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0710 80 95 - Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. ziemniaków, warzyw strączkowych, szpinaku, szpinaku nowozelandzkiego, szpinaku ogrodowego i kukurydzy cukrowej, oliwek, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, grzybów, pomidorów, karczochów i szparagów)
Kod CN: 0710 90 00 - Mieszanki warzyw, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8543 70 01 - Artykuły specjalnie zaprojektowane do podłączenia do aparatury lub przyrządów telefonicznych, lub telegraficznych, lub do sieci telefonicznych lub telegraficznych
Kod CN: 4408 90 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane, łączone na długość lub łączone stykowo, o grubości <= 6 mm (z wył. drewna tropikalnego i iglastego)
Kod CN: 7209 17 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 0,5 mm, ale <= 1 mm
Kod CN: 2009 39 91 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku cytrynowego, pomarańczowego i grejpfrutowego)
Kod CN: 4404 - Obręcze drewniane; żerdzie rozszczepione; pale, paliki i kołki, z drewna, zaostrzone, ale nieprzetarte wzdłużnie; tyczki drewniane, zgrubnie przycięte, ale nietoczone, niewygięte lub w inny sposób nieobrobione, nadające się do produkcji lasek, parasoli, rękojeści do narzędzi lub tym podobne; wióry i tym podobne (z wył. obręczy drewnianych przyciętych i wrębionych lub połączonych na końcach, i opraw szczotek oraz prawideł do obuwia)
Kod CN: 2939 19 00 - Alkaloidy opium i ich pochodne; ich sole (z wył. koncentratów ze słomy makowej, buprenorfiny (INN), kodeiny, dihydrokodeiny (INN), etylomorfiny, etorfiny (INN), heroiny, hydrokodonu (INN), hydromorfonu (INN), morfiny, nikomorfiny (INN), oksykodonu (INN), oksymorfonu (INN), folkodyny (INN), tebakonu (INN) i tebainy, i ich soli)
Kod CN: 2935 40 00 - N-(2-hydroksyetylo)-N-metyloperfluorooktanosulfonoamid
Kod CN: 0401 50 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 10% masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 6802 99 10 - Kamienie budowlane lub pomnikowe, w dowolnej postaci, polerowane, zdobione lub inaczej obrobione, ale nierzeźbione, o masie netto >= 10 kg (z wył. kamieni wapiennych, granitu i łupków, wyrobów z topionego bazaltu i ze spiekanego steatytu, ceramicznie kalcynowanych, zegarów, lamp i ich części; płyt nawierzchniowych, krawężników i płyt chodnikowych)
Kod CN: 0102 21 90 - Bydło hodowlane czystorasowe (z wył. jałówek i krów)