0710 Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1006 30 - Ryż częściowo lub całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany
-
Kod CN: 0304 44 30 - Filety z czarniaka (Pollachius virens), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8207 13 00 - Narzędzia do wiercenia w kamieniu lub do wierceń ziemnych, wymienne, z częścią roboczą z cermetali
-
Kod CN: 1504 30 - Tłuszcze, oleje i ich frakcje, ze ssaków morskich, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
-
Kod CN: 7409 39 00 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,15 mm, ze stopów miedzi z cyną (brąz), nie w zwojach (z wył. jednolitych siatek i izolowanych przewodów taśmowych)
-
Kod CN: 8471 60 70 - Urządzenia wejściowe lub wyjściowe, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nawet zawierające w tej samej obudowie urządzenia pamięci (z wył. klawiatur)
-
Kod CN: 9614 00 - Fajki do tytoniu, włączając cybuchy, oraz cygarniczki do papierosów lub cygar, i ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0305 79 00 - Rybie płetwy i pozostałe jadalne odpadki rybne, wędzone, suszone, solone lub w solance (z wył. głów, szyjek, paszczy i płetw rekina)
-
Kod CN: 0302 39 80 - Tuńczyki z rodzaju "Thunnus" (z wył. tuńczyków do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604 i Thunnus alalunga, Thunnus albacares, Thunnus obesus, Thunnus thynnus, Thunnus orientalis i Thunnus maccoyii), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 55 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone