0710 80 95 Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. ziemniaków, warzyw strączkowych, szpinaku, szpinaku nowozelandzkiego, szpinaku ogrodowego i kukurydzy cukrowej, oliwek, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, grzybów, pomidorów, karczochów i szparagów)
Kod CN 0710 80 95 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.11.0 - Warzywa zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: SEKCJA XVI - MASZYNY I URZĄDZENIA MECHANICZNE; SPRZĘT ELEKTRYCZNY; ICH CZĘŚCI; URZĄDZENIA DO REJESTRACJI I ODTWARZANIA DŹWIĘKU, URZĄDZENIA TELEWIZYJNE DO REJESTRACJI I ODTWARZANIA OBRAZU I DŹWIĘKU ORAZ CZĘŚCI I WYPOSAŻENIE DODATKOWE DO TYCH ARTYKUŁÓW
-
Kod CN: 9406 90 - Budynki prefabrykowane, nawet niekompletne i niezmontowane (z wył. z drewna)
-
Kod CN: 7103 - Kamienie szlachetne i kamienie półszlachetne, nawet obrobione lub sortowane, ale nienawleczone, oprawione lub obsadzone, niesortowane kamienie szlachetne oraz półszlachetne, tymczasowo nawleczone dla ułatwienia transportu (z wył. diamentów i imitacji kamieni szlachetnych i półszlachetnych)
-
Kod CN: 6403 51 95 - Obuwie męskie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę i łydkę, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego i obuwia ortopedycznego)
-
Kod CN: 2204 29 27 - Wina produkowane w Languedoc-Roussillon, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 5407 54 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych poliestrowych, teksturowanych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, zadrukowane
-
Kod CN: 0704 - Kapusty, kalafiory, kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1701 99 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej (z wył. cukru trzcinowego i buraczanego zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, i cukru surowego)
-
Kod CN: 7020 00 10 - Artykuły z topionego kwarcu lub innej topionej krzemionki, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8543 70 10 - Urządzenia elektryczne z funkcjami tłumaczenia lub słownikowymi