0711 20 10 Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. do produkcji oliwy)
Kod CN 0711 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.12.0 - Warzywa zakonserwowane tymczasowo
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6308 00 00 - Zestawy składające się z tkaniny i przędzy, nawet z dodatkami, do wykonywania dywaników (mat), obić, haftowanej bielizny stołowej lub serwetek, lub podobnych artykułów włókienniczych, pakowane w opakowania do sprzedaży detalicznej (z wył. zestawów przeznaczonych do wyrobu odzieży)
-
Kod CN: 8484 20 00 - Uszczelnienia mechaniczne
-
Kod CN: 8436 99 00 - Części urządzeń rolniczych, ogrodniczych, leśnych, drobiarskich lub pszczelarskich, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8527 21 52 - Odbiorniki radiowe kasetowe, nadające się do odbierania i dekodowania cyfrowych sygnałów radiowego systemu przekazywania danych (RDS), w rodzaju stosowanych w pojazdach mechanicznych, nadające się do pracy tylko z zewnętrznym źródłem energii, połączone z aparaturą do zapisu lub odtwarzania dźwięku, z analogowym i cyfrowym systemem odczytu
-
Kod CN: 8516 29 50 - Grzejniki konwekcyjne elektryczne, do ogrzewania pomieszczeń i gleby
-
Kod CN: DZIAŁ 91 - ZEGARY I ZEGARKI ORAZ ICH CZĘŚCI
-
Kod CN: 6403 59 31 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, w których wysokość podeszwy razem z obcasem <=3 cm, o długości podeszwy wewnętrznej < 24 cm (z wył. o cholewkach z pasków skórzanych w poprzek podbicia i wokół dużego palca i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 0302 14 00 - Łosoś atlantycki (Salmo salar) i głowacica (Hucho hucho)
-
Kod CN: 7604 29 90 - Kształtowniki ze stopów aluminium, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 97 36 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)