10.39.12.0 Warzywa zakonserwowane tymczasowo
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.12 - Warzywa zakonserwowane tymczasowo
Kod PKWiU 10.39.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0711 20 10 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. do produkcji oliwy)
-
Kod CN: 0711 20 90 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia, do produkcji oliwy
-
Kod CN: 0711 40 00 - Ogórki i korniszony, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0711 51 00 - Grzyby z rodzaju "Agaricus", zakonserwowane tymczasowo (na przykład w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących), ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0711 59 00 - Grzyby i trufle, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. grzybów z rodzaju Agaricus)
-
Kod CN: 0711 90 10 - Owoce z rodzaju Capsicum lub Pimenta, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. słodkiej papryki)
-
Kod CN: 0711 90 30 - Kukurydza cukrowa, zakonserwowana tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadająca się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0711 90 50 - Cebula, zakonserwowana tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadająca się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0711 90 70 - Kapary, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0711 90 80 - Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, kaparów, ogórków i korniszonów, grzybów i trufli, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, innych niż słodka papryka, słodkiej kukurydzy, cebuli i mieszanek warzyw)
-
Kod CN: 0711 90 90 - Mieszanki warzyw, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 27.33 - SPRZĘT INSTALACYJNY
-
Kod PKWiU: 75.00 - USŁUGI WETERYNARYJNE
-
Kod PKWiU: 38.11.59.0 - Pozostałe odpady inne niż niebezpieczne nadające się do recyklingu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 28.49.23.0 - Podzielnice i pozostałe urządzenia specjalne do obrabiarek
-
Kod PKWiU: 01.41.2 - Surowe mleko bydła mlecznego
-
Kod PKWiU: 47.00.79 - Sprzedaż detaliczna zwierząt domowych i karmy dla zwierząt domowych
-
Kod PKWiU: 66.19.29.0 - Pozostałe usługi wspomagające bankowość inwestycyjną
-
Kod PKWiU: 30.20.91 - Usługi remontów i wyposażania pojazdów szynowych
-
Kod PKWiU: 28.29.21 - Urządzenia do czyszczenia, napełniania, pakowania lub paczkowania butelek lub innych pojemników
-
Kod PKWiU: 32.99.30.0 - WYROBY Z WŁOSÓW LUDZKICH LUB SIERŚCI ZWIERZĘCEJ; PODOBNE WYROBY Z MATERIAŁÓW WŁÓKIENNICZYCH