0711 90 70 Kapary, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN 0711 90 70 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.12.0 - Warzywa zakonserwowane tymczasowo
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0709 59 90 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. pieprznika jadalnego, grzybów z rodziny borowikowatych, grzybów rodzaju "Agaricus" i trufli)
-
Kod CN: 8461 40 - Obrabiarki do nacinania, szlifowania lub obróbki wykańczającej uzębień, do obróbki metali lub cermetali (z wył. strugarek poprzecznych, dłutownic i przeciągarek)
-
Kod CN: 0207 12 10 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kurczaki 70 %”, zamrożone
-
Kod CN: 3808 93 - Środki chwastobójcze (herbicydy), opóźniające kiełkowanie oraz regulatory wzrostu roślin, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
-
Kod CN: 4407 26 50 - Białe lauan, białe meranti, białe seraya, żółte meranti i alan, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 8443 91 10 - Części i akcesoria maszyn drukarskich stosowanych w produkcji półprzewodników, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6802 93 - Granit w dowolnej postaci, polerowany, zdobiony lub inaczej obrobiony (z wył. płytek, kostek i podobnych artykułów objętych podpozycją 6802 10 00, imitacji biżuterii, zegarów, lamp i ich części; guzików, oryginalnych rzeźb i posągów, kostki brukowej, płyt nawierzchniowych, krawężników i płyt chodnikowych)
-
Kod CN: 2922 29 00 - Aminonaftole i inne aminofenole, ich etery i estry; ich sole (inne niż te zawierające > jeden rodzaj tlenowej grupy funkcyjnej; kwasy aminohydroksynaftalenosulfonowe i ich sole)
-
Kod CN: 0811 90 50 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN: 2921 19 40 - 1,1,3,3-Tetrametylobutyloamina