0713 Warzywa strączkowe, suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0713 10 - Groch "Pisum sativum", suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
Kod CN: 0713 10 10 - Groch "Pisum sativum", suszony i łuskany, do siewu
Kod CN: 0713 10 90 - Groch "Pisum sativum", suszony i łuskany, nawet bez skórki lub dzielony (z wył. do siewu)
Kod CN: 0713 20 00 - Ciecierzyca (cieciorka), suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 31 00 - Fasola z gatunku Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek, suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 32 00 - Fasolka czerwona mała "Adzuki" [Phaseolus lub Vigna angularis], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 33 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 33 10 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, do siewu
Kod CN: 0713 33 90 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. do siewu)
Kod CN: 0713 34 00 - Sorzycha ziemna (Vigna subterranea lub Voandzeia subterranea), suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 35 00 - Fasolnik chiński (Vigna unguiculata), suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
Kod CN: 0713 39 00 - Fasola [Vigna i Phaseolus], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. fasoli z gatunku "Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek", fasolki czerwonej, małej "Adzuki", fasoli "Phaseolus vulgaris", sorzycy ziemnej i fasolnika chińskiego)
Kod CN: 0713 40 00 - Soczewica, suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 50 00 - Bób [Vicia aba var. major] i bobik "Vicia faba var. equina, Vicia faba var. Minor", suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone
Kod CN: 0713 60 00 - Nikla indyjska (Cajanus cajan), suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
Kod CN: 0713 90 00 - Warzywa strączkowe, suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone (z wył. grochu, ciecierzycy (cieciorki), fasoli, soczewicy, bobu, bobiku i nikli indyjskiej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8443 13 10 - Maszyny drukarskie offsetowe z podawaniem papieru w arkuszach, o długości boku > 22 cm x 36 cm, używane
Kod CN: 5403 32 00 - Nitka pojedyncza z włókna wiskozowego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, o skręcie > 120 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
Kod CN: 0803 90 90 - Banany, suszone (z wył. plantanów)
Kod CN: 2845 90 - Izotopy niepromieniotwórcze; związki nieorganiczne lub organiczne takich izotopów, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. ciężkiej wody (tlenku deuteru))
Kod CN: 8805 - Maszyny i urządzenia startowe do statków powietrznych (z wył. wyciągarek silnikowych do wyrzucania szybowców); maszyny i urządzenia umożliwiające lądowanie na lotniskowcu lub podobne maszyny i urządzenia; naziemne szkoleniowe symulatory lotu; części do powyższych maszyn i urządzeń, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 3706 90 52 - Film kinematograficzny, naświetlony i wywołany, zawierający jedynie ścieżkę dźwiękową, o szerokości >= 35 mm; negatywy, pozytywy pośrednie i kroniki filmowe filmu kinematograficznego, naświetlone i wywołane, nawet z wprowadzoną ścieżką dźwiękową, o szerokości < 35 mm
Kod CN: 4101 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane, nawet odwłosione, lub dwojone (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN: 0403 90 91 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)