0713 Warzywa strączkowe, suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0713 10 - Groch "Pisum sativum", suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
Kod CN: 0713 10 10 - Groch "Pisum sativum", suszony i łuskany, do siewu
Kod CN: 0713 10 90 - Groch "Pisum sativum", suszony i łuskany, nawet bez skórki lub dzielony (z wył. do siewu)
Kod CN: 0713 20 00 - Ciecierzyca (cieciorka), suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 31 00 - Fasola z gatunku Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek, suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 32 00 - Fasolka czerwona mała "Adzuki" [Phaseolus lub Vigna angularis], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 33 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 33 10 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, do siewu
Kod CN: 0713 33 90 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. do siewu)
Kod CN: 0713 34 00 - Sorzycha ziemna (Vigna subterranea lub Voandzeia subterranea), suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 35 00 - Fasolnik chiński (Vigna unguiculata), suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
Kod CN: 0713 39 00 - Fasola [Vigna i Phaseolus], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. fasoli z gatunku "Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek", fasolki czerwonej, małej "Adzuki", fasoli "Phaseolus vulgaris", sorzycy ziemnej i fasolnika chińskiego)
Kod CN: 0713 40 00 - Soczewica, suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 50 00 - Bób [Vicia aba var. major] i bobik "Vicia faba var. equina, Vicia faba var. Minor", suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone
Kod CN: 0713 60 00 - Nikla indyjska (Cajanus cajan), suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
Kod CN: 0713 90 00 - Warzywa strączkowe, suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone (z wył. grochu, ciecierzycy (cieciorki), fasoli, soczewicy, bobu, bobiku i nikli indyjskiej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1604 16 00 - Sardele przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
Kod CN: 7208 37 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 4,75 mm, ale < 10 mm, nietrawione, bez wzorów wypukłych
Kod CN: 5301 - Len surowy lub obrobiony, ale nieprzędziony; pakuły i odpady lnu, włącznie z odpadami przędzy i szarpanką rozwłóknioną
Kod CN: 7106 10 00 - Proszek srebra, włącznie ze srebrem pokrytym złotem lub platyną
Kod CN: 8519 20 91 - Aparatura do rejestrowania lub odtwarzania dźwięku, uruchamiana monetami, banknotami, kartami bankowymi, żetonami lub innymi środkami płatniczymi, z laserowym systemem odczytu (z wył. gramofonów uruchamianych monetą lub żetonem monety lub żetonu)
Kod CN: 2205 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi
Kod CN: 0102 90 - Bydło żywe (z wył. domowego i bawołów)
Kod CN: 3305 20 00 - Preparaty do trwałej ondulacji lub prostowania włosów
Kod CN: 0305 71 00 - Płetwy rekina, wędzone, suszone, solone lub w solance,