0713 Warzywa strączkowe, suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0713 10 - Groch "Pisum sativum", suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
Kod CN: 0713 10 10 - Groch "Pisum sativum", suszony i łuskany, do siewu
Kod CN: 0713 10 90 - Groch "Pisum sativum", suszony i łuskany, nawet bez skórki lub dzielony (z wył. do siewu)
Kod CN: 0713 20 00 - Ciecierzyca (cieciorka), suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 31 00 - Fasola z gatunku Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek, suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 32 00 - Fasolka czerwona mała "Adzuki" [Phaseolus lub Vigna angularis], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 33 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 33 10 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, do siewu
Kod CN: 0713 33 90 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. do siewu)
Kod CN: 0713 34 00 - Sorzycha ziemna (Vigna subterranea lub Voandzeia subterranea), suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 35 00 - Fasolnik chiński (Vigna unguiculata), suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
Kod CN: 0713 39 00 - Fasola [Vigna i Phaseolus], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. fasoli z gatunku "Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek", fasolki czerwonej, małej "Adzuki", fasoli "Phaseolus vulgaris", sorzycy ziemnej i fasolnika chińskiego)
Kod CN: 0713 40 00 - Soczewica, suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 50 00 - Bób [Vicia aba var. major] i bobik "Vicia faba var. equina, Vicia faba var. Minor", suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone
Kod CN: 0713 60 00 - Nikla indyjska (Cajanus cajan), suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
Kod CN: 0713 90 00 - Warzywa strączkowe, suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone (z wył. grochu, ciecierzycy (cieciorki), fasoli, soczewicy, bobu, bobiku i nikli indyjskiej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3915 - Odpady, ścinki i braki, z tworzyw sztucznych
Kod CN: 9028 - Gazomierze, liczniki do cieczy lub energii elektrycznej, do pomiaru zużycia lub produkcji, włącznie z licznikami wzorcowymi do nich
Kod CN: 0704 90 10 - Kapusta biała i kapusta czerwona, świeża lub schłodzona
Kod CN: 8211 91 00 - Noże stołowe z ostrzami stałymi, z metalu nieszlachetnego, włącznie z rękojeścią (z wył. noży do ryb i masła)
Kod CN: 8607 29 00 - Hamulce (inne niż pneumatyczne) i ich części, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 5515 99 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi lub bawełną (z wył. z włókien odcinkowych akrylowych, modakrylowych lub poliestrowych)
Kod CN: 0812 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 5408 32 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej głównie, ale < 85% masy włókna ciągłego sztucznego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, barwione (z wył. wykonanych z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie z włókien wiskozowych)