0713 Warzywa strączkowe, suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0713 10 - Groch "Pisum sativum", suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
Kod CN: 0713 10 10 - Groch "Pisum sativum", suszony i łuskany, do siewu
Kod CN: 0713 10 90 - Groch "Pisum sativum", suszony i łuskany, nawet bez skórki lub dzielony (z wył. do siewu)
Kod CN: 0713 20 00 - Ciecierzyca (cieciorka), suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 31 00 - Fasola z gatunku Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek, suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 32 00 - Fasolka czerwona mała "Adzuki" [Phaseolus lub Vigna angularis], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 33 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 33 10 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, do siewu
Kod CN: 0713 33 90 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. do siewu)
Kod CN: 0713 34 00 - Sorzycha ziemna (Vigna subterranea lub Voandzeia subterranea), suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 35 00 - Fasolnik chiński (Vigna unguiculata), suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
Kod CN: 0713 39 00 - Fasola [Vigna i Phaseolus], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. fasoli z gatunku "Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek", fasolki czerwonej, małej "Adzuki", fasoli "Phaseolus vulgaris", sorzycy ziemnej i fasolnika chińskiego)
Kod CN: 0713 40 00 - Soczewica, suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 0713 50 00 - Bób [Vicia aba var. major] i bobik "Vicia faba var. equina, Vicia faba var. Minor", suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone
Kod CN: 0713 60 00 - Nikla indyjska (Cajanus cajan), suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
Kod CN: 0713 90 00 - Warzywa strączkowe, suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone (z wył. grochu, ciecierzycy (cieciorki), fasoli, soczewicy, bobu, bobiku i nikli indyjskiej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0207 60 10 - Kawałki bez kości z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 8458 - Tokarki, włączając centra tokarskie, do usuwania metalu
Kod CN: 6102 10 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
Kod CN: 2209 00 91 - Ocet i namiastki octu otrzymane z kwasu octowego, w pojemnikach o objętości <= 2 litry (z wył. octu winnego)
Kod CN: 5402 32 00 - Przędza teksturowana z nylonu lub pozostałych poliamidów, o masie liniowej nitki pojedynczej > 50 teksów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 0305 69 30 - Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
Kod CN: 7604 29 10 - Sztaby i pręty, ze stopów aluminium
Kod CN: 4911 91 00 - Obrazki, rysunki i fotografie, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 8401 - Reaktory jądrowe; sekcje paliwowe (kasety), nienapromieniowane, do reaktorów jądrowych; maszyny i aparatura do rozdzielania izotopów, ich części