0809 Morele, wiśnie i czereśnie, brzoskwinie (włącznie z nektarynami), śliwki i owoce tarniny, świeże
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8454 10 00 - Konwertory, w rodzaju stosowanych w hutnictwie lub w odlewniach metali
-
Kod CN: 7208 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na gorąco, ale nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone
-
Kod CN: 0305 39 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone (z wył. z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych i z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae)
-
Kod CN: 2921 30 99 - Cykloalkanowe, cykloalkenowe i cykloterpenowe mono- lub poliaminy i ich pochodne; ich sole (z wył. cykloheksyloaminy i cykloheksylodimetyloaminy, i ich soli, i cykloheksylenodiaminy-1,3 (1,3-diaminocykloheksanu))
-
Kod CN: 1209 99 99 - Nasiona, owoce i zarodniki, do siewu (z wył. warzyw strączkowych i kukurydzy cukrowej, kawy, herbaty, mate i przypraw korzennych, zbóż, nasion lub owoców oleistych, buraków, roślin pastewnych, nasion warzyw, nasion drzew leśnych, i nasion roślin hodowanych głównie dla ich kwiatów lub stosowanych głównie w przemyśle perfumeryjnym, farmacji lub do celów owadobójczych, grzybobójczych lub podobnych)
-
Kod CN: 2712 90 99 - Parafina, wosk mikrokrystaliczny, gacz parafinowy, ozokeryt, wosk montanowy, wosk torfowy, pozostałe woski mineralne i podobne produkty otrzymywane w drodze syntezy lub innych procesów, nawet barwione (z wył. wazeliny i parafiny zawierającej < 0,75 % masy oleju i mieszaniny 1-alkenów zawierającej >= 80% masy 1-alkenów, których długość łańcucha wynosi >= 24 ale < = 28 atomów węgla)
-
Kod CN: 0706 10 00 - Marchew lub rzepa, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2208 20 28 - Napoje spiryt. otrzymane przez destyl. wytłoków z winogron, w poj. o obj. 2 litry lub mniejszej, z wył. Grappa
-
Kod CN: 2921 19 40 - 1,1,3,3-Tetrametylobutyloamina
-
Kod CN: 3302 90 - Mieszaniny substancji zapachowych i mieszaniny, włącznie z roztworami alkoholowymi, na bazie jednej lub na wielu takich substancjach, w rodzaju stosowanych jako surowce w przemyśle (z wył. stosowanych w przemyśle spożywczym lub do produkcji napojów)