2905 16 20 2-Oktanol
Kod CN 2905 16 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5607 49 90 - Szpagat, powróz, linki i liny, z polietylenu lub polipropylenu, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej <= 50.000 decyteksów "5 g/m" (z wył. do wiązania lub belowania)
-
Kod CN: 2933 59 20 - 1,4-Diazobicyklo[2.2.2]oktan (trietylenodiamina)
-
Kod CN: 3920 20 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów propylenu, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 2008 70 11 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru >13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 1517 10 90 - Margaryna (z wył. margaryny płynnej), zawierająca <= 10% masy tłuszczów mleka
-
Kod CN: 5112 20 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy wełny czesankowej lub czesankowej cienkiej sierści zwierzęcej, zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi (z wył. tkanin do zastosowań technicznych objętych pozycją 5911)
-
Kod CN: 0709 60 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2004 - Warzywa przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli)
-
Kod CN: 0303 91 90 - Wątróbki, ikry i mlecze, zamrożone (z wył. ikry i mlecza, do produkcji kwasu dezoksyrybonukleinowego lub siarczanu protaminy)
-
Kod CN: 5107 - Przędza z wełny czesanej (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)