0811 20 90 Owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki białe i agrest, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
Kod CN 0811 20 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.21.0 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6212 30 00 - Gorsety z dowolnego materiału włókienniczego, włącznie z dzianinami, nawet elastyczne
-
Kod CN: DZIAŁ 21 - RÓŻNE PRZETWORY SPOŻYWCZE
-
Kod CN: 4107 99 90 - Skóra wyprawiona, włączając skórę pergaminowaną, z części, pasków i płatów, ze skór zwierząt jednokopytnych, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry niedwojonej z pełnym licem, dwoiny licowej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 7228 70 90 - Kątowniki i kształtowniki, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. nieobrobionych więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane)
-
Kod CN: 6005 43 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien sztucznych, z przędz o różnych barwach (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 3824 78 40 - Mieszaniny zawierające jedynie difluorometan, pentafluoroetan i 1,1,1,2-tetrafluoroetan
-
Kod CN: 2007 99 39 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. z malin, truskawek i poziomek, wiśni i czereśni, owoców cytrusowych, przecieru i pasty z kasztanów, przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10, przecieru i pasty ze śliwek, w opakowaniach o zawartości netto > 100 kg, do przetwórstwa przemysłowego)
-
Kod CN: 0210 99 59 - Podroby jadalne z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. przepony grubej i przepony cienkiej)
-
Kod CN: 5516 23 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 6203 42 31 - Spodnie i bryczesy, z drelichu, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych, roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i slipów)