0811 90 11 Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy
Kod CN 0811 90 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.21.0 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2711 12 91 - Propan o czystości < 99 %, skroplony, do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27
-
Kod CN: 0402 10 11 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg
-
Kod CN: 5103 10 10 - Wyczesy z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, niekarbonizowane (z wył. szarpanki rozwłóknionej)
-
Kod CN: 7228 50 40 - Sztaby i pręty, ze stali zawierającej >= 0,9%, ale =< 1,15% masy węgla, >= 0,5%, ale =< 2% masy chromu i, jeżeli występuje, <= 0,5% molibdenu, tylko gięte na zimno lub wykończone na zimno (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 2844 30 99 - Sole toru
-
Kod CN: 7408 11 00 - Drut z miedzi rafinowanej, którego maksymalny wymiar przekroju poprzecznego > 6 mm
-
Kod CN: 1517 10 90 - Margaryna (z wył. margaryny płynnej), zawierająca <= 10% masy tłuszczów mleka
-
Kod CN: 2934 20 - Heterocykliczne związki zawierające w strukturze benzotiazolowy układ pierścieniowy (nawet uwodorniony), nieskondensowany dalej (z wył. nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 8539 29 - Lampy żarowe, elektryczne (z wył. lamp halogenowych z żarnikiem wolframowym, lamp o mocy <= 200 W i do napięć > 100 V i promienników lampowych nadfioletu lub podczerwieni)
-
Kod CN: 0704 90 90 - Kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki, kapusty białej i kapusty czerwonej)