1517 10 90 Margaryna (z wył. margaryny płynnej), zawierająca <= 10% masy tłuszczów mleka
Kod CN 1517 10 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 1517 10 90. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 10.42.10.0 - Margaryna i podobne tłuszcze, jadalne
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: DZIAŁ 37 - MATERIAŁY FOTOGRAFICZNE LUB KINEMATOGRAFICZNE
Kod CN: 8470 30 00 - Maszyny liczące nieelektroniczne
Kod CN: 6107 99 00 - Płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z bawełny)
Kod CN: 1516 20 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, ale dalej nieprzetworzone
Kod CN: 7801 10 00 - Ołów nieobrobiony plastycznie, rafinowany
Kod CN: 0207 27 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 8408 90 45 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, o mocy > 30 kW, ale <= 50 kW (z wył. silników do trakcji szynowej lub do napędu jednostek pływających i silników do napędu pojazdów objętych działem 87)
Kod CN: 0604 20 20 - Choinki bożonarodzeniowe, świeże
Kod CN: 2920 90 70 - Estry pozostałych kwasów nieorganicznych niemetali i ich sole; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. estrów halogenków wodoru, estrów tiofosforowych (fosforotionianów) i ich soli, i ich fluorowcowanych, sulfonowanych, nitrowanych lub nitrozowanych pochodnych, i endosulfanu (ISO))