0813 50 12 Mieszanki z suszonych owoców papai, tamarynd, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niezawierające śliwek
Kod CN 0813 50 12 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5208 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 200 g/m²
-
Kod CN: 8429 52 10 - Koparki gąsienicowe, których część robocza wraz z kabiną może wykonywać pełny obrót (o 360°) względem podwozia, samobieżne
-
Kod CN: 5106 20 10 - Przędza z wełny zgrzebnej, zawierająca głównie, ale < 85% masy wełny, zawierająca łącznie >= 85% masy wełny i cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8112 21 10 - Stopy chromu zawierające > 10% masy niklu, nieobrobione plastycznie (z wył. popiołów i pozostałości zawierających chrom lub stopy chromu tego rodzaju)
-
Kod CN: 4403 22 00 - Drewno surowe z sosny (Pinus spp.), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego wynosi =>15 cm, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp.; drewna w postaci podkładów kolejowych, drewna ciętego na deski lub belki, itp.; drewna ciętego na deski lub belki, itp.; drewna malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 0306 35 90 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0210 99 31 - Mięso z reniferów, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0812 90 98 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. moreli, wiśni i czereśni, pomarańcz, papaji, owoców z gatunku Vaccinium myrtillus, owoców guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
-
Kod CN: 0802 80 00 - Orzechy areka, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane
-
Kod CN: 6104 32 00 - Żakiety z bawełny, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kurtek od wiatru i podobnych artykułów)