0904 Pieprz z rodzaju Piper; owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, suszone lub rozgniatane, lub mielone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0904 11 00 - Pieprz z rodzaju Piper, nierozgniatany ani niemielony
Kod CN: 0904 12 00 - Pieprz z rodzaju Piper, rozgniatany lub mielony
Kod CN: 0904 21 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, suszone, nierozgniatane ani niemielone
Kod CN: 0904 21 10 - Słodka papryka (Capsicum annuum), suszona, nierozgniatana ani niemielona
Kod CN: 0904 21 90 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, suszone, nierozgniatane ani niemielone (z wył. słodkiej papryki)
Kod CN: 0904 22 00 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, suszone, rozgniatane lub mielone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0202 30 90 - Mięso z bydła, bez kości, (z wył. ćwierci przednich całych lub pokrojonych na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowanych” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie 5 kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, elementów określanych jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”), zamrożone
Kod CN: 7505 11 00 - Sztaby, pręty i kształtowniki, z niklu niestopowego, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. wyrobów izolowanych elektrycznie)
Kod CN: 2938 10 00 - Rutyna (rutin) i jej pochodne
Kod CN: 1602 49 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. szynek, łopatek i podobnych produktów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN: 6302 29 10 - Bielizna pościelowa, z lnu lub ramii, zadrukowana (z wył. dzianej)
Kod CN: 2846 90 10 - Związki lantanu, prazeodymu, neodymu lub samaru, nieorganiczne lub organiczne