0908 Gałka muszkatołowa, kwiat muszkatołowy i kardamony
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0304 59 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. z filetów, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5205 24 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 125 decyteksa, ale < 192,31 decyteksa "o numerze metrycznym > 52, ale <= 80" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2008 99 24 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas.
-
Kod CN: 3301 90 21 - Wyekstrahowane oleożywice z lukrecji i z szyszek chmielowych
-
Kod CN: 8414 59 15 - Wentylatory w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do chłodzenia mikroprocesorów, urządzeń telekomunikacyjnych, maszyn do automatycznego przetwarzania danych lub urządzeń do maszyn do automatycznego przetwarzania danych
-
Kod CN: 4203 - Artykuły odzieżowe i dodatki do ubiorów, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej (z wył. obuwia i nakryć głowy, i części do nich oraz wyrobów objętych działem 95, np. ochraniaczy na golenie, masek do szermierki)
-
Kod CN: 0804 50 00 - Guawa, mango i smaczelina, świeże lub suszone
-
Kod CN: 0713 32 00 - Fasolka czerwona mała "Adzuki" [Phaseolus lub Vigna angularis], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
-
Kod CN: 2932 20 - Laktony
-
Kod CN: 0308 19 00 - Ogórki morskie (Stichopus japonicus, Holothurioidea), wędzone, suszone, solone lub w solance