0908 31 00 Kardamony, nierozgniatane ani niemielone
Kod CN 0908 31 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.28.13.0 - Gałka muszkatołowa, kwiat muszkatołowy i kardamon, surowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8466 94 00 - Części i akcesoria do obrabiarek do metalu bez usuwania nadmiaru materiału, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2933 39 25 - Kwas 3,6-dichloropirydyno-2-karboksylowy
-
Kod CN: DZIAŁ 16 - PRZETWORY Z MIĘSA, RYB LUB SKORUPIAKÓW, MIĘCZAKÓW LUB POZOSTAŁYCH BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH
-
Kod CN: 0502 90 00 - Sierść borsuka i pozostała sierść do wyrobu szczotek i pędzli i odpadki takiej szczeciny lub sierści
-
Kod CN: 8424 89 - Urządzenia mechaniczne, obsługiwane ręcznie lub inaczej, do rozrzucania, rozpraszania lub rozpylania cieczy lub proszków, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1008 50 00 - Komosa ryżowa (Chenopodium quinoa)
-
Kod CN: 3801 - Grafit sztuczny; grafit koloidalny lub półkoloidalny; preparaty na bazie grafitu lub pozostałych odmian węgla, w postaci past, bloków, płyt lub pozostałych półproduktów
-
Kod CN: 2204 22 94 - Wina nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l,z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 4811 41 90 - Papier i tektura samoprzylepne, barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze ( z wył. o szerokości <= 10 cm, pokrytych niewulkanizowanym kauczukiem naturalnym lub syntetycznym i wyrobów objętych pozycją 4810)
-
Kod CN: 0709 59 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. grzybów z rodzaju "Agaricus" )