0910 11 00 Imbir, nierozgniatany ani niemielony
Kod CN 0910 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7201 10 - Surówka niestopowa, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach, o zawartości fosforu <= 0,5% masy
-
Kod CN: 4302 30 25 - Całe skóry i części lub kawałki z nich, z królików lub zajęcy, garbowane lub wykończone, połączone, bez dodatków z innych materiałów (z wył. „dropiatych” skór futerkowych, odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)
-
Kod CN: 2004 90 98 - Warzywa i mieszanki warzywne, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, kukurydzy cukrowej [Zea mays var. Saccharata], kapusty kwaszonej, kaparów i oliwek, grochu [Pisum sativum], niedojrzałej fasoli [Phaseolus spp.], cebuli gotowanej, niezmieszanych)
-
Kod CN: 1509 90 00 - Oliwa i jej frakcje, otrzymywane z owoców drzew oliwkowych, wyłącznie w sposób mechaniczny lub przy użyciu innych metod fizycznych, w warunkach, które nie prowadzą do pogorszenia właściwości oleju (z wył. oliwy z pierwszego tłoczenia i chemicznie modyfikowanej)
-
Kod CN: 2001 90 10 - Ostry sos z mango, przetworzony lub zakonserwowany octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 6907 21 00 - Płyty chodnikowe, kafle lub płytki ścienne, ceramiczne, o współczynniku absorpcji wody w masie <= 0,5 % (z wył. ogniotrwałych, kostek mozaikowych, ceramiki wykończeniowej)
-
Kod CN: 9002 19 00 - Soczewki obiektywów (z wył. do aparatów fotograficznych, projektorów, powiększalników lub pomniejszalników)
-
Kod CN: 2812 14 00 - Pentachlorek fosforu
-
Kod CN: 0210 99 90 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów (z wył. z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
-
Kod CN: 0808 10 10 - Jabłka na cydr (cidr), luzem, od dnia 16 września do dnia 15 grudnia, świeże