0910 99 91 Przyprawy korzenne nierozgniatane ani niemielone (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanilii, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy, tymianku, liści laurowych, curry, nasion kozieradki, i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)
Kod CN 0910 99 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.28.19.0 - Pozostałe nieprzetworzone rośliny przyprawowe i aromatyczne
-
Kod PKWiU: 02.30.40.0 - Dziko rosnące jadalne produkty leśne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0206 90 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, zamrożone
-
Kod CN: 0306 39 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, krabów, homarca (nerczan), krewetek); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4704 19 00 - Masa celulozowa z drewna drzew liściastych, siarczynowa, niebielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
-
Kod CN: 0304 49 10 - Filety z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6102 20 10 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, z bawełny, damskie lub dziewczęce, dziane
-
Kod CN: 2008 30 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1901 20 00 - Mieszaniny i ciasta, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; i z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierających kakao lub zawierających < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905
-
Kod CN: 1604 19 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. ryb mielonych oraz łososi, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli i węgorze)
-
Kod CN: 6203 49 11 - Spodnie i bryczesy, robocze, z włókien sztucznych, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 1211 20 00 - Korzenie żeńszenia, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet krojone, kruszone lub proszkowane