1006 30 44 Ryż średnioziarnisty, półbielony (z wył. parzonego)
Kod CN 1006 30 44 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.12.0 - Ryż częściowo lub całkowicie bielony lub łamany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2102 20 - Drożdże nieaktywne; pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe (z wył. pakowanych jako lekarstwa)
-
Kod CN: 8422 40 00 - Urządzenia do pakowania lub paczkowania, włączając urządzenia do pakowania termokurczliwego (z wył. urządzeń do napełniania, zamykania, uszczelniania lub etykietowania butelek, puszek, pudełek, worków lub innych pojemników; urządzeń do kapslowania butelek, słoików, tubek i podobnych pojemników)
-
Kod CN: 2008 19 95 - Orzechy prażone, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. orzeszków ziemnych, migdałów, orzechów pistacjowych, kokosowych, nerkowca, brazylijskich, areca "betel", cola i makadamia)
-
Kod CN: 9608 20 00 - Pisaki i pióra, z końcówkami filcowymi lub innymi końcówkami porowatymi
-
Kod CN: 2204 29 78 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Vallée du Rhône, Languedoc-Roussillon, Val de Loire, Piemonte, wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 8102 94 00 - Molibden nieobrobiony plastycznie, włączając sztaby i pręty otrzymane przez zwykłe spiekanie
-
Kod CN: 9021 21 - Sztuczne zęby
-
Kod CN: 7301 10 00 - Ścianka szczelna z żeliwa lub stali, nawet drążona, tłoczona lub wykonana z połączonych elementów
-
Kod CN: 0307 81 00 - Uchowce (Haliotis spp.), żywe, świeże, schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0208 40 20 - Mięso z fok, świeże, schłodzone lub zamrożone