6907 Płyty chodnikowe, kafle lub płytki ścienne, ceramiczne; kostki mozaikowe i podobne, nawet na podłożu, ceramiczne (z wył. wyrobów z krzemionkowych skał kopalnych lub podobnych ziem krzemionkowych, ogniotrwałych elementów ceramicznych, płytek specjalnie przygotowanych na blaty stołów, artykułów ozdobnych i płytek z przeznaczeniem do piecyków)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 6907 21 00 - Płyty chodnikowe, kafle lub płytki ścienne, ceramiczne, o współczynniku absorpcji wody w masie <= 0,5 % (z wył. ogniotrwałych, kostek mozaikowych, ceramiki wykończeniowej)
Kod CN: 6907 22 00 - Płyty chodnikowe, kafle lub płytki ścienne, ceramiczne, o współczynniku absorpcji wody w masie > 0,5 % ale <= 10 % (z wył. ogniotrwałych, kostek mozaikowych, ceramiki wykończeniowej)
Kod CN: 6907 23 00 - Płyty chodnikowe, kafle lub płytki ścienne, ceramiczne, o współczynniku absorpcji wody w masie > 10 % (z wył. ogniotrwałych, kostek mozaikowych, ceramiki wykończeniowej)
Kod CN: 6907 30 00 - Kostki mozaikowe i podobne artykuły, nawet na podłożu, ceramiczne (z wył. ogniotrwałych i ceramiki wykończeniowej)
Kod CN: 6907 40 00 - Ceramika wykończeniowa (z wył. ogniotrwałej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2827 59 00 - Bromki i tlenobromki (z wył. sodu, potasu i rtęci)
Kod CN: 8436 80 90 - Urządzenia rolnicze, ogrodnicze, leśne, drobiarskie lub pszczelarskie, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 6913 90 93 - Statuetki i pozostałe artykuły dekoracyjne, z ceramiki porowatej lub szlachetnej, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 0305 39 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone (z wył. z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych i z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae)
Kod CN: 5702 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe włókiennicze, tkane, nieigłowe ani nieflokowane, nawet gotowe, włączając „Kelem”, „Schumacks”, „Karamanie” i podobne ręcznie tkane dywaniki (maty)
Kod CN: 1605 59 00 - Mięczaki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, ostryg, przegrzbków, omułków, mątw i kałamarnic, ośmiornic małż i sercówek, uchowców, ślimaków)
Kod CN: 2009 69 11 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 2204 21 43 - Wina produkowane w Burgundy, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
Kod CN: 2840 20 10 - Borany sodu, bezwodne (z wył. tetraboranu disodu [boraksu oczyszczonego])