1006 30 48 Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości >= 3, półbielony (z wył. parzonego)
Kod CN 1006 30 48 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.12.0 - Ryż częściowo lub całkowicie bielony lub łamany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6105 - Koszule męskie lub chłopięce, dziane (z wył. koszul nocnych, T-shirtów, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 8466 20 91 - Uchwyty przedmiotów obrabianych do tokarek (z wył. w postaci przyrządów i uchwytów do celów specjalnych, włącznie z zestawami znormalizowanych części przyrządów i uchwytów)
-
Kod CN: 2941 20 - Streptomycyny i ich pochodne; ich sole
-
Kod CN: 4101 20 80 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłoszone, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 5603 12 - Włókniny, nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 25 g/m², ale <= 70 g/m²
-
Kod CN: 8112 92 - Hafn "celticum", niob "columbium", ren, gal, ind, wanad, german, nieobrobione plastycznie, proszki i odpady i złom tych metali (z wył. popiołów i pozostałości zawierających te metale)
-
Kod CN: 0403 10 13 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 3,0% masy, ale <= 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0806 10 90 - Winogrona świeże (z wył. winogron stołowych)
-
Kod CN: 0203 29 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), zamrożone
-
Kod CN: 5607 41 00 - Szpagat do wiązania lub belowania, z polietylenu lub polipropylenu