1103 11 10 Kasze i mączki z pszenicy durum
Kod CN 1103 11 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1104 29 17 - Ziarna zbóż łuszczone (łuskane lub obierane), nawet krojone lub śrutowane (z wył. jęczmienia, owsa i kukurydzy lub ryżu)
-
Kod CN: 0210 99 59 - Podroby jadalne z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. przepony grubej i przepony cienkiej)
-
Kod CN: 9002 90 00 - Soczewki, pryzmaty, zwierciadła i pozostałe elementy optyczne, oprawione, z dowolnego materiału, stanowiące część lub wyposażenie przyrządów lub aparatury (z wył. soczewek obiektywów do aparatów fotograficznych, projektorów, powiększalników lub pomniejszalników, oraz elementów tego rodzaju ze szkła nieobrobionego optycznie i filtrów)
-
Kod CN: 4106 31 00 - Skóry ze świń, w stanie mokrym (włączając w stanie „wet-blue”), garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych lub tylko wstępnie garbowanych)
-
Kod CN: 8305 - Okucia do skoroszytów lub segregatorów, klipsy do pism, narożniki do pism, spinacze biurowe, przywieszki katalogowe i podobne artykuły biurowe, z metali nieszlachetnych (z wył. pinezek kreślarskich i klamer i łączników do książek lub rejestratorów); zszywki w pasmach "np. biurowe, tapicerskie, do pakowania, z metali nieszlachetnych
-
Kod CN: 1514 11 90 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 2101 12 98 - Przetwory na bazie kawy
-
Kod CN: 1604 17 00 - Węgorze przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 2008 99 28 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 3301 24 - Olejki eteryczne z mięty pieprzowej (Mentha piperita), nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami