1104 30 Zarodki zbóż, całe, miażdżone, płatkowane lub mielone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8708 40 - Skrzynie biegów (przekładniowe) oraz ich części, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu >= 10 osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8542 31 11 - Wielokomponentowe układy scalone (MCO), jako procesory i sterowniki, wymienione w uwadze 9 b) (4) do działu 85, nawet połączone z pamięciami, przetwornikami, układami logicznymi, wzmacniaczami, zegarami i układami czasowymi lub innymi układami
-
Kod CN: 0807 20 00 - Papaje, świeże
-
Kod CN: 8428 33 00 - Wyciągi i przenośniki, o pracy ciągłej, do transportu towarów lub materiałów, typu taśmowego (z wył. specjalnie zaprojektowanych do pracy pod powierzchnią ziemi)
-
Kod CN: 2004 90 50 - Groch [Pisum sativum] i niedojrzała fasola z gatunku Phaseolus spp., w strąkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożony
-
Kod CN: 9013 10 90 - Celowniki teleskopowe do montażu na broni; peryskopy
-
Kod CN: 2009 90 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 6206 90 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych (z wył. z jedwabiu lub odpadów jedwabiu, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, dzianychi trykotów)
-
Kod CN: 7321 19 00 - Urządzenia do gotowania i podgrzewacze płytowe, stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na paliwo stałe lub inne nieelektryczne źródło energii (z wył. Na paliwo ciekłe lub gazowe i dużych urządzeń do gotowania)
-
Kod CN: 0404 10 56 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)