Kod CN: 1205 10 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g
Kod CN: 1205 10 10 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g, do siewu
Kod CN: 1205 10 90 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g (z wył. do siewu)
Kod CN: 1205 90 00 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o wysokiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego >= 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów >= 30 mikromoli/g, nawet łamane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7228 40 10 - Sztaby i pręty, ze stali narzędziowej, tylko kute (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
Kod CN: 0207 26 80 - Kawałki z kośćmi, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
Kod CN: 7116 20 80 - Artykuły z kamieni szlachetnych lub półszlachetnych (naturalnych, syntetycznych lub odtworzonych), gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 0408 91 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet słodzone (z wył. żółtek jaj)
Kod CN: 3207 40 - Fryta szklana i pozostałe szkło w postaci proszku, granulek lub płatków
Kod CN: 5508 10 10 - Nici do szycia z włókien odcinkowych syntetycznych (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej
Kod CN: 2933 52 00 - Malonylomocznik (kwas barbiturowy) i jego sole
Kod CN: 0306 12 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone