Kod CN: 1205 10 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g
Kod CN: 1205 10 10 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g, do siewu
Kod CN: 1205 10 90 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g (z wył. do siewu)
Kod CN: 1205 90 00 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o wysokiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego >= 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów >= 30 mikromoli/g, nawet łamane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9202 90 80 - Mandoliny, cytra i pozostałe instrumenty strunowe (z wył. klawiszowych, smyczkowych i gitar)
Kod CN: 5601 21 90 - Wata bawełniana niehigroskopijna i artykuły z niej (z wył. podpasek higienicznych i tamponów, pieluszek i wkładek dla niemowląt oraz podobnych artykułów higienicznych, waty i wyrobów z niej, impregnowanych, powleczonych lub pokrytych substancjami farmaceutycznymi lub w opakowaniach do sprzedaży detalicznej do celów medycznych, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych, i wyrobów impregnowanych, powleczonych lub pokrytych perfumami, kosmetykami, mydłem, detergentami itp.)
Kod CN: 8474 90 90 - Części maszyn objętych podpozycją 8474 (z wył. z żeliwa lub staliwa)
Kod CN: 9030 31 00 - Mierniki uniwersalne do pomiaru lub kontroli napięcia, prądu, rezystancji lub mocy, bez urządzenia rejestrującego
Kod CN: 8504 33 00 - Transformatory o mocy wyjściowej > 16 kVA, ale <= 500 kVA (z wył. z ciekłym dielektrykiem)
Kod CN: 8438 80 99 - Urządzenia do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności lub napojów, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0403 90 99 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego > 6% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
Kod CN: DZIAŁ 24 - TYTOŃ I PRZEMYSŁOWE NAMIASTKI TYTONIU
Kod CN: 9018 19 10 - Aparatura elektrodiagnostyczna monitorująca do jednoczesnego monitorowania dwóch lub więcej parametrów
Kod CN: 0709 20 00 - Szparagi, świeże lub schłodzone