Kod CN: 1205 10 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g
Kod CN: 1205 10 10 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g, do siewu
Kod CN: 1205 10 90 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g (z wył. do siewu)
Kod CN: 1205 90 00 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o wysokiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego >= 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów >= 30 mikromoli/g, nawet łamane
Kod CN: 6204 39 90 - Żakiety, z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
Kod CN: 3920 20 29 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów propylenu, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty, o grubości <= 0,10 mm, niezorientowane dwuosiowo
Kod CN: 8518 10 00 - Mikrofony i ich stojaki z wyłączeniem mikrofonów bezprzewodowych z wbudowanym nadajnikiem
Kod CN: 1602 31 19 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. zawierającego wyłącznie niepoddanego obróbce cieplnej mięsa indyczego, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa )
Kod CN: 1104 29 - Ziarna zbóż łuszczone, perełkowane, krojone lub śrutowane lub inaczej obrobione (z wył. ziarna owsa i kukurydzy, mąki z ziarna, ryżu łuskanego i ryżu częściowo lub całkowicie bielonego, i ryżu łamanego)
Kod CN: 0304 89 60 - Filety z żabnic (Lophius spp.), zamrożone
Kod CN: 3209 10 00 - Farby i pokosty, włącznie z emaliami i lakierami, na bazie polimerów akrylowych lub winylowych, rozproszone lub rozpuszczone w środowisku wodnym
Kod CN: DZIAŁ 9 - KAWA, HERBATA, MATÉ (HERBATA PARAGWAJSKA) I PRZYPRAWY