Kod CN: 1205 10 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g
Kod CN: 1205 10 10 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g, do siewu
Kod CN: 1205 10 90 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g (z wył. do siewu)
Kod CN: 1205 90 00 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o wysokiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego >= 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów >= 30 mikromoli/g, nawet łamane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4302 19 15 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, całe, niepołączone, z bobrów, piżmaków lub lisów
Kod CN: 7325 - Artykuły odlewane z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 1602 39 85 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, zawierające < 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
Kod CN: 6911 - Zastawy stołowe, naczynia kuchenne oraz pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i toaletowe, z porcelany, również chińskiej (z wył. zlewów, umywalek, wanien i podobnej armatury sanitarnej, statuetek i pozostałych artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, młynków do kawy i przypraw z ceramicznymi zasobnikami i z elementami roboczymi z metalu)
Kod CN: 1511 10 10 - Olej palmowy surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
Kod CN: 7304 59 99 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, bez szwu, o okrągłym przekroju poprzecznym, ze stali stopowej inna niż nierdzewna, nieciągnione na zimno lub walcowane na zimno, o średnicy zewnętrznej > 406,4 mm (z wył. rur przewodowych, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, lub rur okładzinowych i przewodów rurowych, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, i wyrobów objętych podpozycjami od 7304 59 10 do 7304 59 38)
Kod CN: 0207 26 20 - Połówki lub ćwiartki z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 3503 00 80 - Karuk; pozostałe kleje pochodzenia zwierzęcego (z wył. klejów kazeinowych objętych pozycją 3501
Kod CN: 6204 69 18 - Spodnie i bryczesy, z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, majtek i dołu dresu)
Kod CN: 8419 81 20 - Perkolatory i pozostałe urządzenia do parzenia kawy i do przygotowywania innych gorących napojów (z wył. urządzeń domowych)