Kod CN: 1205 10 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g
Kod CN: 1205 10 10 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g, do siewu
Kod CN: 1205 10 90 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g (z wył. do siewu)
Kod CN: 1205 90 00 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o wysokiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego >= 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów >= 30 mikromoli/g, nawet łamane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9028 - Gazomierze, liczniki do cieczy lub energii elektrycznej, do pomiaru zużycia lub produkcji, włącznie z licznikami wzorcowymi do nich
Kod CN: 0101 29 - Konie żywe (z wył. hodowlanych czystorasowych)
Kod CN: 8460 29 90 - Szlifierki do obróbki wykończającej powierzchnię metalu, niesterowane numerycznie (z wył. szlifierek do płaszczyzn, do powierzchni cylindrycznych i do obróbki wykańczającej uzębień)
Kod CN: 6403 59 95 - Obuwie męskie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. zakrywającego kostkę, obuwia z metalowym ochronnym noskiem, wykonanego na drewnianym spodzie lub platformie, bez podeszwy wewnętrznej, z przyszwą lub cholewką wykonaną z pasków, obuwia domowego, obuwia sportowego i obuwia ortopedycznego)
Kod CN: 0813 - Morele, śliwki, jabłka, brzoskwinie, gruszki, papaje, tamaryndy i pozostałe jadalne owoce, suszone, i mieszanki jadalnych owoców suszonych lub jadalnych orzechów (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, owoców cytrusowych i winogron, niezmieszanych)
Kod CN: 2306 20 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion lnu
Kod CN: 1704 90 81 - Tabletki prasowane wyrobów cukierniczych, nawet otrzymywane z substancjami wiążącymi, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
Kod CN: 2523 29 00 - Cement portlandzki (z wył. cementu białego, nawet sztucznie barwionego)
Kod CN: 4904 00 00 - Nuty drukowane lub w rękopisie, nawet ilustrowane lub oprawione
Kod CN: 4823 20 00 - Papier i tektura, filtracyjne w pasach lub zwojach o szerokości <= 36 cm lub w prostokątnych, albo kwadratowych arkuszach, w których żaden bok nie przekracza 36 cm po rozłożeniu, lub pocięte w kształty inne niż prostokątne albo kwadratowe