0306 Skorupiaki, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; skorupiaki wędzone, nawet w skorupach, nawet gotowane przed lub w trakcie procesu wędzenia; skorupiaki, w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, nawet schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0306 11 - Langusty i pozostałe raki morskie "Palinurus spp.", "Panulirus spp." i "Jasus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z langustami i pozostałymi rakami morskimi w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 11 10 - Szyjki raków morskich "Palinurus spp.", "Panulirus spp." i "Jasus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z szyjkami raków morskich w ich skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 11 90 - Langusty i pozostałe raki morskie "Palinurus spp.", "Panulirus spp." i "Jasus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z langustami i pozostałymi rakami morskimi w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. szyjek raków morskich), zamrożone
Kod CN: 0306 12 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 12 10 - Homary "Homarus spp.", całe, nawet wędzone czy gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 12 90 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. całych)
Kod CN: 0306 14 - Kraby, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 14 10 - Kraby "Paralithodes camchaticus, Chionoecetes spp." lub "Callinectes sapidus", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 14 30 - Kraby "Cancer pagurus", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 14 90 - Kraby, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. krabów "Paralithodes camchaticus", "Chionoecetes spp.", "Callinectes sapidus" i "Cancer pagurus"), zamrożone
Kod CN: 0306 15 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet wędzony, nawet w skorupach, włącznie z homarzcem w skorupach, gotowanym na parze lub w wodzie
Kod CN: 0306 16 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp., Crangon crangon), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 16 91 - Krewetki wód zimnych z gatunku Crangon crangon, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 16 99 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 17 - Krewetki, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. krewetek wód ziemnych), zamrożone
Kod CN: 0306 17 91 - Krewetki różowe głębinowe (Parapenaeus longirostris), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 17 92 - Krewetki z rodzaju Penaeus, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 17 93 - Krewetki z rodzaju Pandalidae, inne niż z rodzaju Pandalus, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 17 94 - Krewetki z rodzaju Crangon, inne niż z gatunku Crangon crangon, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 17 99 - Krewetki, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodziny Pandalidae, Crangon, krewetek różowych głębinowych (Parapenaeus longirostris) i z rodzaju Penaeus), zamrożone
Kod CN: 0306 19 - Skorupiaki, nawet wędzone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek i krabów), zamrożone; mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, nawet wędzone, nadające się do spożycia przez ludzi, zamrożone
Kod CN: 0306 19 10 - Raki słodkowodne, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z rakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0306 19 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. wędzonych i langust i pozostałych raków morskich, homarów, krewetek, krabów, raków słodkowodnych, homarzców "Nephrops norvegicus"), zamrożone; mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, zamrożone
Kod CN: 0306 31 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0306 32 - Homary (Homarus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0306 32 91 - Homary (Homarus spp.), całe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0306 32 99 - Homary (Homarus spp.), części, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
Kod CN: 0306 33 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0306 33 10 - Kraby z gatunku (Cancer pagurus), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0306 33 90 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. (Cancer pagurus))
Kod CN: 0306 34 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0306 35 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp., Crangon crangon), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0306 35 10 - Krewetki (Crangon crangon), nawet w skorupach, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0306 35 50 - Krewetki (Crangon crangon), żywe
Kod CN: 0306 35 90 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0306 36 - Krewetki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. krewetek wód zimnych (Pandalus spp., Crangon crangon)
Kod CN: 0306 36 10 - Krewetki z rodziny Pandalidae, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. Pandalus spp.)
Kod CN: 0306 36 50 - Krewetki z rodzaju Crangon, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. Crangon crangon)
Kod CN: 0306 36 90 - Krewetki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. Pandalidae i Crangon)
Kod CN: 0306 39 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, krabów, homarca (nerczan), krewetek); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0306 39 10 - Raki słodkowodne, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0306 39 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, krabów, homarca (nerczan), krewetek i raków słodkowodnych); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0306 91 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z tymi w skorupie, gotowane na parze lub w wodzie
Kod CN: 0306 92 - Homary "Homarus spp.", nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając homary w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
Kod CN: 0306 92 10 - Homary "Homarus spp.", całe, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając homary w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
Kod CN: 0306 92 90 - Homary "Homarus spp.", części, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając części w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
Kod CN: 0306 93 - Kraby, nawet w skorupach, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
Kod CN: 0306 93 10 - Kraby z gatunku Cancer pagurus, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
Kod CN: 0306 93 90 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Cancer pagurus)
Kod CN: 0306 94 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
Kod CN: 0306 95 - Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
Kod CN: 0306 95 11 - Krewetki z gatunku Crangon crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, gotowanymi na parze lub w wodzie
Kod CN: 0306 95 19 - Krewetki z gatunku Crangon crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance (z wył. gotowanych na parze lub w wodzie)
Kod CN: 0306 95 20 - Krewetki z rodzaju Pandalus, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
Kod CN: 0306 95 30 - Krewetki z rodziny Pandalidae, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodzaju Pandalus)
Kod CN: 0306 95 40 - Krewetki z rodzaju Crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Crangon crangon)
Kod CN: 0306 95 90 - Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodziny Pandalidae i z rodzaju Crangon)
Kod CN: 0306 99 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek i krabów); mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, suszone, solone, wędzone lub w solance, nadające się do spożycia przez ludzi
Kod CN: 0306 99 10 - Raki słodkowodne, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z rakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
Kod CN: 0306 99 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek, krabów i raków słodkowodnych); mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, suszone, solone, wędzone lub w solance, nadające się do spożycia przez ludzi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7018 10 11 - Paciorki szklane, cięte i mechanicznie polerowane (z wył. artykułów z nich)
Kod CN: 7108 13 80 - Złoto, włącznie ze złotem platynowanym, w stanie półproduktu, niemonetarne (z wył. arkuszów i taśm, o grubości, z wyłączeniem dowolnego podłoża > 0,15 mm i płytek, prętów, drutów i profili)
Kod CN: 0304 44 30 - Filety z czarniaka (Pollachius virens), świeże lub schłodzone
Kod CN: 6117 - Gotowe dodatki odzieżowe, z dzianin; części odzieży lub dodatków odzieżowych, gdzie indziej niesklasyfikowane, dziane
Kod CN: 4105 30 90 - Skóry owcze lub jagnięce, w stanie suchym („crust”), bez wełny (z wył. wyprawionych w inny sposób lub tylko wstępnie garbowanych, i skór z owiec indyjskich włosowych, wstępnie garbowanych garbnikami roślinnymi, nawet poddanych pewnym obróbkom, jednakże nienadających się w sposób oczywisty do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej )
Kod CN: 0304 72 00 - Filety z łupacz (plamiak) (Melanogrammus aeglefinus), zamrożone
Kod CN: 4819 20 00 - Kartony, pudła i pudełka, składane, z papieru lub tektury niefalistych
Kod CN: 7207 20 80 - Półprodukty z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające >= 0,25% masy węgla (z wył. półproduktów o przekroju poprzecznym kwadratowym, prostokątnym, w kształcie koła lub wielokąta)
Kod CN: 2508 70 00 - Ziemie szamotowe lub dynasowe
Kod CN: 7217 90 50 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach, zawierający >= 0,25%, ale < 0,6% masy węgla, powleczony lub pokryty (z wył. powleczonego lub pokrytego metalem nieszlachetnym, sztab i prętów)