Kod CN: 1208 90 00 - Mąka i mączka, z nasion lub owoców oleistych (z wył. soi i gorczycy)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0905 20 00 - Wanilia, rozgniatana lub mielona
Kod CN: 5507 00 00 - Włókna odcinkowe sztuczne, zgrzeblone, czesane lub przerobione w inny sposób do przędzenia
Kod CN: 2905 39 95 - Diole alifatyczne (z wył. glikolu etylenowego (etanodiolu), glikolu propylenowego (propano-1,2-diol), 1,3-butanodiolu , 1,4-butanodiolu, 2,4,7,9-tetrametylodec-5-yn-4,7-diolu)
Kod CN: 2933 53 - Allobarbital (INN), amobarbital (INN), barbital (INN), butalbital (INN), butobarbital, cyklobarbital (INN), metylfenobarbital (INN), pentobarbital (INN), fenobarbital (INN), sekbutabarbital (INN), sekobarbital (INN) i winylbital (INN); ich sole
Kod CN: 3815 19 - Katalizatory na nośniku, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. z metalami szlachetnymi lub ze związkami metali szlachetnych, z niklem lub ze związkami niklu, jako substancjami aktywnymi)
Kod CN: 4810 13 00 - Papier i tektura, stosowane do pisania, drukowania lub innych celów graficznych, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym, lub chemiczno-mechanicznym lub w których <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem (glinką białą) lub innymi substancjami nieorganicznymi, w zwojach o dowolnym wymiarze
Kod CN: 6110 90 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, i kamizelek z podbiciem)
Kod CN: 2009 69 19 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 0207 27 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 2008 40 11 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas., w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg