1209 22 10 Nasiona koniczyny czerwonej "Trifolium pratense L.", do siewu
Kod CN 1209 22 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.19.31.0 - Nasiona roślin pastewnych, włączając nasiona buraków pastewnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9601 90 00 - Kość, skorupa żółwia, rogi, poroża, koral, macica perłowa i pozostałe materiały do rzeźbienia pochodzenia zwierzęcego, obrobione oraz artykuły z tych materiałów, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. kości słoniowej)
-
Kod CN: 7307 23 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, spawane doczołowo, ze stali nierdzewnej (z wył. odlewanych)
-
Kod CN: 8460 - Obrabiarki do usuwania zadziorów i stępiania ostrych krawędzi, do ostrzenia, szlifowania, gładzenia, docierania, polerowania lub innej obróbki wykańczającej powierzchnie metali lub cermetali za pomocą toczaków "okrągłych tarcz z piaskowca do ostrzenia narzędzi", narzędzi i materiałów ściernych lub polerujących (inne niż obrabiarki do nacinania, szlifowania lub obróbki wykańczającej uzębień kół zębatych objęte pozycją 8461 i maszyn do obróbki ręcznej)
-
Kod CN: 4504 - Korek aglomerowany, z dodatkiem spoiwa lub bez, i artykuły z korka aglomerowanego (z wył. obuwia i jego części, wkładek, nawet wyjmowanych, nakryć głowy i ich części, przybitek do nabojów śrutowych i kulowych, zabawek, gier i artykułów sportowych, i ich części)
-
Kod CN: 2009 79 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0401 50 91 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 45% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 8458 91 - Tokarki, włączając centra tokarskie, do usuwania metalu, sterowane numerycznie (z wył. tokarek poziomych)
-
Kod CN: 3907 99 05 - Termoplastyczne kopolimery ciekłokrystaliczne poliestrów aromatycznych, nasycone, w formach podstawowych
-
Kod CN: 8714 96 90 - Części pedałów i mechanizmów korbowych, do rowerów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1602 50 95 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej (z wył. wołowiny peklowanej w opakowaniach hermetycznych, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)