1209 29 80 Nasiona roślin pastewnych, do siewu (z wył. zbóż i buraka pastewnego, buraka cukrowego, lucerny, koniczyny [Trifolium spp.], kostrzewy, wiechliny łąkowej [Poa pratensis L.], rajgrasu [Lolium multiflorum Lam., Lolium perenne L., tymotki, wyki, wiechliny z rodzaju Poa [Poa palustris L., Poa trivialis L.], nasion kupkówki [Dactylis glomerata L.] nasion mietlicy [Agrostis], łubinu)
Kod CN 1209 29 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.19.31.0 - Nasiona roślin pastewnych, włączając nasiona buraków pastewnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8481 80 63 - Zasuwy z staliwa do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych (z wył. kranów, kurków i zaworów do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien łazienkowych i podobnych urządzeń oraz z wył. zaworów do grzejników centralnego ogrzewania)
-
Kod CN: 8539 21 92 - Lampy halogenowe z żarnikiem wolframowym, do napięć > 100 V
-
Kod CN: 0303 13 00 - Łosoś atlantycki "Salmo salar" i głowacica "Hucho hucho", zamrożone
-
Kod CN: 7007 29 00 - Szkło bezpieczne wielowarstwowe (z wył. o wymiarach i kształtach odpowiednich do wbudowania w pojazdach mechanicznych, statkach powietrznych, kosmicznych lub wodnych lub innych pojazdach i wielościennych elementów izolacyjnych ze szkła)
-
Kod CN: 2915 11 00 - Kwas mrówkowy
-
Kod CN: 0812 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 2930 20 00 - Tiokarbaminiany i ditiokarbaminiany (z wył. nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 1104 29 17 - Ziarna zbóż łuszczone (łuskane lub obierane), nawet krojone lub śrutowane (z wył. jęczmienia, owsa i kukurydzy lub ryżu)
-
Kod CN: 0304 51 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1702 90 80 - Syrop inulinowy, bezpośrednio otrzymany przez hydrolizę inuliny lub oligofruktoz, zawierający w stanie suchym >= 10%, ale <= 50%, fruktozy w czystej postaci lub w postaci sacharozy