0812 Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0812 10 00 - Wiśnie i czereśnie, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. wiśni i czereśni)
Kod CN: 0812 90 25 - Morele i pomarańcze, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 30 - Papaje, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 40 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 70 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya i orzechy tropikalne, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 98 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. moreli, wiśni i czereśni, pomarańcz, papaji, owoców z gatunku Vaccinium myrtillus, owoców guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2101 20 92 - Przetwory na bazie ekstraktów, esencji lub koncentratów herbaty, lub maté (herbaty paragwajskiej)
Kod CN: 6204 63 31 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, robocze, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych)
Kod CN: 5515 11 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi wiskozowymi, zadrukowane
Kod CN: 2903 99 - Fluorowcowane pochodne węglowodorów aromatycznych (z wył. chlorobenzenu, o-dichlorobenzenu , p-dichlorobenzenu, heksachlorobenzenu (ISO), DDT (ISO) klofenotanu (INN), (1,1,1-trichloro-2,2-bis(p-chlorofenylo)etanu, pentachlorobenzenu (ISO) i heksabromobifenyli)
Kod CN: 9102 21 00 - Zegarki naręczne, zasilane elektrycznie, nawet ze stoperem, z naciągiem automatycznym (z wył. z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
Kod CN: 1702 90 79 - Cukry i melasy, karmelizowane, zawierające w stanie suchym < 50% masy sacharozy (z wył. cukrów i melas w postaci proszku, nawet aglomerowanego)
Kod CN: 8528 72 30 - Aparatura odbiorcza dla telewizji, kolorowa, z lampą kineskopową zintegrowaną (z wył. zawierającej urządzenia wideo do zapisu lub odtwarzania i monitory)
Kod CN: 8477 59 80 - Maszyny do formowania lub kształtowania innymi metodami wyrobów z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. wtryskarek, wytłaczarek, maszyn do formowania z rozdmuchiwaniem, do formowania próżniowego i pozostałych maszyn do formowania termicznego; maszyn do formowania lub bieżnikowania opon pneumatycznych, lub do formowania lub innego kształtowania dętek; pozostałych pras; maszyn do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych)
Kod CN: 0904 11 00 - Pieprz z rodzaju Piper, nierozgniatany ani niemielony