0812 Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0812 10 00 - Wiśnie i czereśnie, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. wiśni i czereśni)
Kod CN: 0812 90 25 - Morele i pomarańcze, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 30 - Papaje, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 40 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 70 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya i orzechy tropikalne, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 98 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. moreli, wiśni i czereśni, pomarańcz, papaji, owoców z gatunku Vaccinium myrtillus, owoców guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5803 00 - Gaza (z wył. taśm tkanych objętych pozycją 5806)
Kod CN: 0908 11 00 - Gałka muszkatołowa, nierozgniatana ani niemielona
Kod CN: 4203 30 00 - Pasy i bandolety, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej
Kod CN: 4002 19 90 - Kauczuk butadienowo-styrenowy (SBR) i karboksylowany kauczuk butadienowo-styrenowy (XSBR), w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. E-SBR i S-SBR, w belach, SBS elastomeru termoplastycznego w granulkach, okruchach lub proszku i lateksu)
Kod CN: 8466 - Części i akcesoria nadające się do stosowania wyłącznie lub głównie do maszyn objętych pozycjami od 8456 do 8465, włączając uchwyty przedmiotów obrabianych, uchwyty narzędzi, głowice gwinciarskie maszynowe (samootwierające), podzielnice i pozostałe urządzenia specjalne do obrabiarek, gdzie indziej niesklasyfikowane; uchwyty do narzędzi wszelkich typów do obróbki ręcznej
Kod CN: 3006 - Produkty i preparaty farmaceutyczne objęte podpozycjami 3006 10 10 do 3006 60 90
Kod CN: 2617 - Rudy i koncentraty (z wył. żelaza, manganu, miedzi, niklu, kobaltu, glinu, ołowiu, cynku, cyny, chromu, wolframu, uranu, toru, molibdenu, tytanu, niobu, tantalu, wanadu, cyrkonu i rud i koncentratów metali szlachetnych)