0812 Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0812 10 00 - Wiśnie i czereśnie, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. wiśni i czereśni)
Kod CN: 0812 90 25 - Morele i pomarańcze, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 30 - Papaje, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 40 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 70 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya i orzechy tropikalne, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0812 90 98 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. moreli, wiśni i czereśni, pomarańcz, papaji, owoców z gatunku Vaccinium myrtillus, owoców guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9403 60 - Meble drewniane (z wył. do biura, kuchni i sypialni oraz mebli do siedzenia)
Kod CN: 6403 99 50 - Pantofle i pozostałe obuwie domowe, o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, o cholewkach ze skóry wyprawionej (z wył. zakrywających kostkę, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć i obuwia dla lalek)
Kod CN: 8517 18 00 - Aparaty telefoniczne (z wył. przewodowych aparatów telefonicznych ze słuchawką bezprzewodową i telefonów dla sieci komórkowych lub dla innych sieci bezprzewodowych)
Kod CN: 0306 14 - Kraby, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 5211 41 00 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach
Kod CN: 1517 10 10 - Margaryna (z wył. margaryny płynnej), zawierająca > 10% masy, ale nie <= 15% masy tłuszczów mleka
Kod CN: 7806 00 - Artykuły z ołowiu, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 4820 10 - Rejestry, księgi rachunkowe, notesy i notatniki, księgi zamówień, kwitariusze, bloki listowe, bloczki na notatki, dzienniki, terminarze i podobne artykuły, z papieru lub tektury
Kod CN: 8433 53 90 - Maszyny do zbioru roślin okopowych (z wył. kopaczek do ziemniaków i kombajnów ziemniaczanych i ogławiaczy buraków i kombajnów buraczanych)
Kod CN: 7201 50 - Surówka zwierciadlista, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach