1210 Szyszki chmielowe, świeże lub suszone, nawet mielone, sproszkowane lub w formie granulek; lupulina
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1210 10 00 - Szyszki chmielowe, świeże lub suszone (z wył. mielonych, sproszkowanych lub w formie granulek)
Kod CN: 1210 20 - Szyszki chmielowe, mielone, sproszkowane lub w formie granulek; lupulina
Kod CN: 1210 20 10 - Szyszki chmielowe, mielone, sproszkowane lub w formie granulek, z podwyższoną zawartością lupuliny; lupulina
Kod CN: 1210 20 90 - Szyszki chmielowe, mielone, sproszkowane lub w formie granulek (z wył. z podwyższoną zawartością lupuliny)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2103 90 - Preparaty do sosów i gotowe sosy; zmieszane przyprawy i przyprawy korzenne (z wył. sosu sojowego, ketchupu i pozostałych sosów pomidorowych, musztardy oraz mąki i mączki, z gorczycy)
Kod CN: 8455 21 00 - Walcarki do metali do walcowania na gorąco lub kombinowane do walcowania na gorąco i na zimno (z wył. walcarek do rur)
Kod CN: 2904 10 00 - Pochodne węglowodorów zawierające tylko grupy sulfonowe, ich sole i estry etylowe
Kod CN: 7013 33 91 - Szklanki, ze szkła ołowiowego, nabieranego mechanicznie, ciętego lub inaczej dekorowanego (z wył. z nóżką)
Kod CN: 0706 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi i rzepy), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0404 10 38 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] >15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
Kod CN: 8547 10 00 - Osprzęt izolacyjny, do urządzeń elektrycznych, ceramiczny
Kod CN: 1602 90 - Mięso, podroby lub krew, przetworzone lub zakonserwowane (z wył . mięsa lub przetworów z drobiu, świń lub bydła, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN: 2809 20 00 - Kwas fosforowy; kwasy polifosforowe, nawet niezdefiniowane chemicznie