1302 31 00 Agar-agar, nawet modyfikowany
Kod CN 1302 31 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.15.0 - Soki i ekstrakty roślinne; substancje pektynowe; środki zagęszczające i żelujące
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3506 99 00 - Kleje gotowe i pozostałe gotowe spoiwa, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0207 45 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 4601 21 - Maty, słomianki i osłony, z bambusa, połączone razem w równoległe pasma lub tkane
-
Kod CN: 1601 00 91 - Kiełbasy, suche lub do smarowania, z mięsa, podrobów lub krwi (z wył. z wątroby (wątróbek))
-
Kod CN: 0601 10 - Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne korony i kłącza, w stanie uśpienia roślin (z wył. wykorzystywanych do spożycia przez ludzi i roślinami i korzeni cykorii)
-
Kod CN: 0304 44 90 - Filety z z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. z dorsza, czerniaka oraz ryby z gatunku Boreogadus saida), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 42 50 - Nogi z owiec, zamrożone
-
Kod CN: 8515 31 00 - Maszyny i aparatura do spawania metali łukiem elektrycznym, całkowicie lub częściowo automatyczne, włączając łuk plazmowy,
-
Kod CN: 2007 99 35 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z malin, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 9018 49 - Przyrządy i urządzenia, stosowane w stomatologii, gdzie indziej niesklasyfikowane