1507 90 Olej sojowy i jego frakcje, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie i oleju surowego)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5515 91 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, zadrukowane (z wył. z włókien odcinkowych akrylowych, modakrylowych lub poliestrowych)
-
Kod CN: 8433 19 - Kosiarki do pielęgnacji trawników, parków lub terenów sportowych, o napędzie elektrycznym, z urządzeniem tnącym obracającym się w płaszczyźnie pionowej lub z przyrządami tnącymi
-
Kod CN: 9301 - Broń wojskowa, włączając karabiny maszynowe (inna niż rewolwery i pistolety, objęte pozycją 9302 i broń biała, objęta pozycją 9307)
-
Kod CN: 8419 90 85 - Części maszyn, instalacji przemysłowej lub laboratoryjnej, nawet ogrzewanych elektrycznie, do obróbki materiałów w procesach wymagających zmiany temperatury, i nieelektrycznych urządzeń do podgrzewania wody przepływowych lub pojemnościowych, gdzie indziej niesklasyfikowanych (z wył. części sterylizatorów medycznych, chirurgicznych lub laboratoryjnych, części do urządzeń do produkcji półprzewodnikowych kryształów lub elementów półprzewodnikowych, elektronicznych układów scalonych i płaskich wyświetlaczy panelowych, i pieców, piekarników i pozostałych urządzeń objętych pozycją 8514)
-
Kod CN: 5515 19 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą, z włóknami ciągłymi chemicznymi, z włóknami odcinkowymi wiskozowymi lub z bawełny, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 2004 90 98 - Warzywa i mieszanki warzywne, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, kukurydzy cukrowej [Zea mays var. Saccharata], kapusty kwaszonej, kaparów i oliwek, grochu [Pisum sativum], niedojrzałej fasoli [Phaseolus spp.], cebuli gotowanej, niezmieszanych)
-
Kod CN: 0207 26 80 - Kawałki z kośćmi, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
-
Kod CN: 0106 14 10 - Króliki domowe, żywe
-
Kod CN: 2933 29 90 - Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) azotu, zawierające w strukturze nieskondensowany pierścień imidazolowy (nawet uwodorniony) (z wył. hydantoiny i jej pochodnych, chlorowodorku nafazoliny (INNM) i azotanu nafazoliny (INNM), fentolaminy (INN) i chlorowodorku tolazoliny (INNM))
-
Kod CN: 8454 30 10 - Maszyny odlewnicze, do odlewania pod ciśnieniem, w rodzaju stosowanych w hutnictwie lub w odlewniach metali